Last news in Fakti

19 Септември, 2017 11:21 2 113 2

Пенсионирана учителка се самоуби във Враца

  • самоубийство-
  • враца-
  • учителка

64-годишната жена е скочила от шестия етаж на жилищния си блок

Пенсионирана учителка се е самоубила тази нощ във Враца, скачайки от шестия етаж на блок 10 в кв. Дъбника, узна "Конкурент".

64-годишната Искра Г. не е била забелязана от никого до сутринта. По-късно разбудилите се съседи видели размазаното тяло на възрастната жена и сигнализирали на тел. 112.

Полицаи са отцепили района около блока, а криминалистите разследват случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Депресия

    10 0 Отговор
    Пенсионерите са обречени на бавна смърт чрез глад болести недоимък стрес и тежка депресия . За това и много често посягат на последното и най-скъпото което им е останало именно живота .Пожелавам на всички управляващи един ден да ги стигне същото а ако не тях то техните поколения да изкупуват причинените мъки и страдания !
  • 2 Лупи

    10 1 Отговор
    Ако е сама жена с учителска пенсия ситуацията е била страшна. Представете си сам човек с 200 лв пенсия, който с остаряването си ще става по-зле, а доходите му ще намаляват заради инфлацията. Много от възрастните не виждат или нямат изход и разчитат единствено и само на децата си, а ако ги нямаш е краят за тях.