21 Септември, 2017 12:59 2 180 5

Обявиха свидетел по делото срещу Ценко Чоков за общодържавно издирване

  • ценко чоков-
  • галиче-
  • лунгара

По искане на спецсъда от последното му заседание по делото срещу Ценко Чоков и бандата му, Веселин Веселинов Попов от врачанското село Галиче бе обявен за общодържавно издирване. Това стана, след като Малкия Лунгар за пореден път не откликна на призовка на съда да даде показания пред състава, пише "Конкурент".

Собственикът по документи на подпалената дискотека „Грийн“ в Галиче от месеци е в Англия, твърдят близките му. Те обаче не са никак словоохотливи по въпроса с какво точно се занимава Веселин Попов-младши на Острова.

Палежът на дискотеката в центъра на размирното село за една част от хората е отмъщение от приближените на Чоков заради предварителните показания на Лунгарите за рекетьорската и лихварска дейност на Ценко Чоков и по-малкия му син Мартин.

Според хората на арестувания галишки кмет палежът на заведението е инсценировка, за да се хвърли вината върху тях и да се утежни вината на Чоков пред съда в столицата.

Както е известно, Веселин Попов-баща излежава 7-годишна присъда именно за лихварство.

В Галиче се шушука обаче, че и от затвора стария Лунгар давал указания на хората си си в селото. Може би разследването около палежа ще даде повече яснота по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дейвид

    0 0 Отговор
    Тоя боклук се скрил в дън земя

    Коментиран от #5

  • 3 Ulavia

    1 1 Отговор
    Бат Цене стана кат Пабло Ескобар. Дон Ценко! Ел патрон.
  • 4 Пенсионера

    0 1 Отговор
    Еееее до кога стоя Чоко бе????
  • 5 Кобрата

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дейвид":

    Ми ще се скрие, нали ако се появи мутрите на тоя б.клук Чоков ще го набарат и ще му видят сметката...
    Ти ако си ще се появиш ли? Съмнявам се