Last news in Fakti

25 Септември, 2017 11:59 2 299 8

Ученички масово пласират дрога в училищата

  • ученички-
  • пласират-
  • училища-
  • дрога

Основният мотив на момичетата вече бил не толкова финансов, колкото желанието им да блеснат сред момчетата

Най-новата мода е засукани девойчета от 10-и, 11-и и 12-и клас да пласират наркотици на децата, като буквално изритали от тази ниша съучениците си дилъри.

Това разказаха от МВР, цитирани от "Телеграф".

Основният мотив на момичетата вече бил не толкова финансов, колкото желанието им да блеснат сред момчетата, засекли разследващите.

Те пласират трева за 5 лева, а амфетамини под формата на телефонче за 10 лева.

"Във всяко училище си има по-вървежни момичета, засукани, красиви, всички ги знаят. Те са тарторките. Голяма част от тези девойки пласират и наркотици. Особено от този 15-и септември засичаме, че са избутали момчетата от нишата", коментират криминалисти.

"Изкарвам по 50-60 лева на ден от билката и хапчетата". Това призна десетокласничката Ана - Мария. Момичето учи в едно от най-елитните училища в столицата, което се отличава с голям брой медалисти в една от точните науки. Девойката признава, че от една година пласира трева, амфетамини и всичко, което й дадат. "Така си готин, всички те гледат, уважават. Сила и респект, това е. Няма да съм някоя мухла", допълва момичето.

По думите му родителите дори не усещат какво прави.

Не пушила редовно трева, но предпочитала водката.

Зарибявала "грозници", които след това момчетата сваляли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    16 6 Отговор
    Това поведение на сегашните български тинейджъри е следствие от внедряването в България на мутренската идеология. Сега родителите на тези деца берат плодовете на мутренската идеология от 1995-1998г. “...Публикувано във факти.бг: "Така си готин, всички те гледат, уважават. Сила и респект, това е. Няма да съм някоя мухла", допълва момичето...“ Точно това беше и показната страна на мутрите от цитирания от мен период. От тогава все по-усилено се разпространява внушението, че ако човек спазва закона, не краде, не лъже и си живее нормално, значи е мухльо/ мухла...Сега- родители на тинейджъри- берете плодовете от мутризацията на България, която се случи и с вашето ГЛАСНО одобрение- особено, когато възпитавахте децата си да се кланят и да се покланят на борци и мутри и да вземат точно тях като модел на подражание! Предио 10тина години масово децата на 6-7 годишна възраст искаха да са като ...илия павлов- не като Дан Колов, например, който отказва американско гражданство и до края на живота си остава български гражданин, а точно като МУТРАТА илия павлов, който, ако не се беше оженил и след това- развел с дъщерята на ген, чергиланов, нямаше да има шанс да стане комунистическа мутра за пране на пари на бкп....

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Хасан

    4 3 Отговор
    Комунистите като дойдоха на власт разстреляха всичко читаво....А демокрацията когато дойде даже и не осъди членовете на стария режим и те направиха такъв прехода
  • 3 Съвестна

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Вие деца имате ли?

    Коментиран от #7

  • 4 Анонимен

    8 1 Отговор
    Полицията да не спи. Хващаш ги за ушите, една яка глоба на родителите и да ги видим след това колко са "готини". Може да плюете социализма, но тогава такава анархия нямаше. Или по-модерно казано - демокрация.

    Коментиран от #8

  • 5 ухаха

    3 1 Отговор
    До г-н Каракачанов и и Патриотите...: Разбрахте ли, г-да и дами, че казармата няма да опази този нтарод и държава от врагове, само ще потроши по някоя година от живота на стадото и куп пари? Разбрахте ли, това, което плюя, от 27 г. насам, че ВРАГА е в самите вас, в хората повечето тук? Че никой външен враг не е по-страшен от този, който е в самите нас... Ето тези гламави девойчета не им пука, че тровят съучениците си, на политиците не им пука, че толерират рецидиви убийци и битови крадци, на генералите не им пука, че ако не разстрелят бандитите, така убиват и ограбват невинни хора и те с бездействието си. Ето как на вас повечето хора НЕ ВИ ПУКА, за злото, което сеете с действия и бездействие...оттам и казармата няма да опази тоя народ. Затова се огледайте в тиквите си в огледалата и с ума си и ако имате достатъчно сиво, за да проумеете, че проблема сте самите вие, с поведението ви, тогава ще разберете и каквво е СИГУРНОСТ и какво трябва да се направи! А, трябва да си промените мисленето за начало! Но като гледам политици и генералитет - те не го правят вече 28 години. Как очаквате останалите да го направят? Няма бъдеще държава и народ, подвластни на простотията суета. Даже и завета на Омуртаг не спазихте - Съединението прави силата! Вие се карате за пари и власт, съсипахте народ и дърфжава, подарихте ресурси и активи на чужденци. Защо съдите тия кифли, задето се правят на отворени и печелят от дрога? Защото вече не сте и народ.... Малцина са с
  • 6 Кобрата

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    За жалост си много прав...
    Всичко е далавера в този живот...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 КАДИРОВ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    МНОГО ГИ РАЗБИРАШ РАБОТИТЕ ТИ ЗАЩО НЕ СТАНЕШ ПОЛИЦАЙ ЧЕ ДА ГИ ХВАЩАШ А Я КАЖИ КВО РАБОТИШ С КАКВО СИ ПОЛЕЗЕН ЗА ДЪРЖАВАТА ИЛИ СИ НЯКОЙ ТЪРТЕЙ С ГОЛЕМИТЕ УСТИ