28 Септември, 2017 17:59 3 566 4

Иван: Убиецът на Никол е по-голям от мен и беше с маска

  • убийство-
  • асансьор-
  • иван никол

40 дни след жестокото убийство на малката Никол в асансьор в бл. 108 в к-с „Меден рудник” в Бургас остава мистерия в публичното пространство какво са правили двете деца точно в този блок. Майката на момичето Мими Йончева заяви, че все още не е виждала чатовете на дъщеря си в социалната мрежа с предполагаемия убиец.

Тази сутрин жената и нейни близки се събраха на гроба на момичето, за да отбележат 40 дни от смъртта на Никол.

През това време задържаният за престъплението 15-годишен Иван все още е в ареста и продължава да твърди, че е невинен.

Семейството му сподели, че ще обжалва мярката за неотклонение.

„Не съм виновен, убиецът на Никол е по-голямо момче с маска. Аз го видях, но той ме заплаши, че ще убие семейството ми”. Тези думи Иван е казал на майка си. Според нея на фаталния 20-ти август той не е прекрачвал прага на бл. 108, а през цялото време си е играл пред вкъщи, като децата разказвали, че въпросното момче с маска се е приближило към неговия блок – 96.

„Днес Иван ми се обади по телефона от ареста и ми каза: „Чакам да ме пуснат”. Това му бяха думичките. Вчера са му взели пръстови отпечатъци и са му направили снимка, но не знаем защо. Той казва, че не убиецът, че е друг. Нищо не знаем за делото, в неведение сме”, каза още майката на Иван – Донка.

Припомняме, че 11-годишната Никол Йончева бе прободена смъртоносно във врата в асансьора на вх. Б на бл. 108 в к-с „Меден рудник”, като от прокуратурата са категорични, че има доказателства, уличаващи 15-годишния Иван Иванов. Според информация на БургасИНФО, една от причините, отприщили гнева на момчето е, че той е опитал да целуне Никол, но тя се възпротивила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САПУНА

    12 2 Отговор
    КАТО ВИДЯТ ДЕБЕЛИЯ СИ ИЗМИСЛЯТ КАКВО ЛИ НЕ ДА ОТЪРВЪТ КОЖАТА АМА ИЗПУСКАТ САПУНАААА!!!!
  • 2 Пенчо

    8 1 Отговор
    И по-голям без маска ше видиш,само да те приберат където трябва. Всъщност там и маска ще виждаш доста често,...... спермалин 12 и викат.
  • 3 мъка

    10 1 Отговор
    Не че нещо обаче ако беше циганин до сега да го бяха пуснали.
  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    Иванчо, Иванчо ... язък за Марийка ...
    Донке ле.