Last news in Fakti

29 Септември, 2017 17:08 1 353 2

Иззеха близо 1,5 тона безакцизен тютюн за наргиле

  • тютюн-
  • наргиле-
  • акция-
  • пловдив-
  • износ

При акцията в Пловдив са задържани седем мъже

Иззеха близо 1,5 тона безакцизен тютюн за наргиле - 1

Значително количество безакцизен тютюн за наргиле, предназначен за износ извън страната, са иззели служителите на реда в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на специализирана операция за пресичане на незаконното разпространение на акцизни стоки, в сряда служители на Трето РУ предприели претърсване в производствено помещение на ул. “Владая” в Пловдив.

Криминалистите иззели 1400 килограма контрабанден тютюн за наргиле, пакетиран и подготвен за износ извън страната. Допълнително са конфискувани 180 литра есенция за ароматизирането му и три машини – за запечатване, вакуумиране и опаковане. Като съпричастни към незаконната дейност, за срок до 24 часа са задържани седем пловдивчани, на възраст между 20 и 43 години.

Трима от извършителите са криминално проявени. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по документирането му продължава под ръководството на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 2 Отговор
    Сееш тютюн после го сушиш в гаража го приготвяш за нергиле и вече си престъпник и в затвора
  • 2 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 2 Отговор
    По живково нямаше такива абсурди