Last news in Fakti

5 Октомври, 2017 18:32 1 278 1

3000 лева ще плати мъж, пребил сестра си

  • побой-
  • глоба-
  • петрич

39-годишен мъж от Монтана, живеещ в Петрич, бе наказан от районния съд в Петрич с 1000 лева глоба и 2000 лева обезщетение. Мъжът инквизирал родната си сестра след скандал за имоти и пари, съобщава struma.com.

39-годишният Димитър Димитров срещнал сестра си пред входната врата на дома си и започнали бурен скандал. Скандалът прераснал в бой и Димитър започнал да удря в главата и тялото с ритници сестра си, стискал я за врата, съборил я на земята, скубел я за косата и я влачел. Жената получила множество травми и наранявания.

Сестрата на побойника поиска обезщетение от него за претърпените неимуществени вреди в размер на 5000 лв. Съдът обаче отхвърли иска от 5000 лв. и определи да бъде изплатено обезщетение от 2000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трагично

    3 0 Отговор
    Годподи, каква жестокост и ужас от собственият си брат !!! ...
    Колко заслепен от алчност и малоумие трябва да си , за да посегнеш на жена ?!?....И то от собствената си плът , и кръв ??!!?...