6 Октомври, 2017 11:22 3 423 0

Полицаи преследваха джип в Плевенско

  • полиция-
  • джип-
  • плевен-
  • преследване

Двама мъже са задържани за опит за осуетяване на полицейска проверка

Минути след полунощ днес, в хода на проведени от автопатрул на Първо РУ-Плевен действия в района в село Бохот, униформените забелязали в далечината тъмен джип.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

При подаване на звуков и светлинен сигнал водачът на автомобила не е изпълнил полицейското разпореждане да спре и рязко е увеличил скоростта. Служителите на реда предприели преследване на джипа, подавайки през цялото време звуков и светлинен сигнал. След около 4 км автомобилът спрял, в него са установени собственикът – 39-годишен от Ловеч, и спътникът му – 48-годишен, също от Ловеч. В купето на джипа са открити две ловни карабини с оптики, заредени с патрони в цевите и множество боеприпаси.

И двамата са задържани за опит за осуетяване на полицейска проверка по чл. 270 от НК за срок до 24 часа по Закона за МВР. Полицаите са използвали помощни средства – стоп патрони. Работата продължава разследващ полицай. За случая е уведомена прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА