6 Октомври, 2017 15:14 6 256 7

Пламен Майстора остава в ареста, грози го затвор

  • пламен майстора-
  • карлово-
  • зорница акманова-
  • палеж-
  • автомонтьор

Автомонтьорът-измамник бе задържан от властите след палежа на автомобила на Зорница Акманова

Пламен Майстора остава в ареста, грози го затвор - 1

Автомонтьорът Пламен Димитров, по прякор Майстора, който беше задържан след палежа на колата на репортера на "Господари на ефира" от Карлово - Зорница Акманова, остава в ареста. Окръжната прокуратура в Пловдив пък го привлече към наказателна отговорност за измами, извършени в периода май - юни 2016 година, касаещи качеството на услугите, които той предлага.

Репортажите на Акманова и екипът ѝ разкриха именно как Майстора държи в сервиза си автомобили на клиенти месеци наред, взима им още и още пари, но така и не ги ремонтира. По закон отнемането на чужда движима вещ от владението на другиго без негово съгласие, с намерение противозаконно да я присвои, се наказва с лишаване от свобода до четири години.

"Активното разследване по това досъдебно производство, както и по досъдебното производство за палеж на автомобила на репортера Зорница Акманова, наблюдавано от Окръжна прокуратура – Пловдив, продължава", съобщиха от държавното обвинение.

Димитров беше задържан след инцидент с умишления палеж на репортера на "Господари на ефира". В същото време нови разкрития го уличават в закани срещу екипа, провел разследването.

Междувременно приятелката на автомонтьора, която заемаше поста на административен секретар на Районна прокуратура-Карлово и подаде оставка, от днес е освободена от длъжност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прост народ слаба държава

    18 3 Отговор
    ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА
  • 2 суперразбирач

    28 3 Отговор
    Аз пък се учудвам при толкова измамени и завлечени на тоя "майстор", как не му е паднал крика докато полежава отдолу или някой гайчен ключ да му вземе форма за шапка !?!? Баси търпеливите хора тоя да не е неврохирург от когото зависи някой дали, ще просвири на цигулка?
  • 3 Анонимен

    23 4 Отговор
    До къде го докарахме, "Господари на ефира" да единствените, които могат да накарат институциите да си вършат работата...
    Адреналинките - президент, премиер и председател на НС!
  • 4 Nanana

    6 2 Отговор
    Тази неговата приятелка не да я освобождават от влажност а трябва и нея да я разследват .Нещо много на Бардо се измамна и са я освободили кой знае колко лайна е затворила и тя все пак той затова се е мислил за голяма работа защото има градче аман от тапанари с власт и мислещи че за тях няма закони . Съд до дупка тоя заслужава поне 20 години затвор палеж,измами,кражби до кога разни такива Манастирчето ще ни грабят парите а накрая колите ни стават все по зле
  • 5 Пенчо

    4 0 Отговор
    А данъчните къде са? Не е ли извършвал услуги срещу заплащане?!
  • 6 без мозък

    10 0 Отговор
    ЦИРК, обраха държавата с милиарди, тук обаче баш прокурора се заел с един автомонтьор.Питам аз кой ще се заеме с баш крадци-никой,затова трябват топки....
  • 7 SubaruVarna

    3 2 Отговор
    А забелязохте ли че запаленият автомобил на репортерката е Ауди А 4 2010 г. ? - от къде има 20 000 лева едно 25 годишно момиче с репортерската си заплата 950 лв. ?