10 Октомври, 2017 16:38 4 725 4

Задържаха пиян - ритнал полицай, скъсал му пагона

  • полицай-
  • кърджали-
  • калинка-
  • пиян

Почерпеният мъж привикал униформените с фалшив сигнал, след което се нахвърлил на единия

Задържаха пиян - ритнал полицай, скъсал му пагона - 1

Властите в Кърджали задържаха 40-годишен мъж, изритал полицай и скъсал пагона на униформата му. Инцидентът станал в 19:20 часа на 9 октомври в село Калинка, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Всичко започнало, когато мъж от селото подал сигнал за хора, употребяващи наркотици. Пристигналите на място служители на реда изяснили, че съобщението е фалшиво, а авторът му е в нетрезво състояние.

В хода на проверката мъжът се нахвърлил върху единия от полицаите, ударил го с крак и му скъсал отличителния знак на облеклото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Темида

    7 0 Отговор
    Само съдии не бие, насилва и тн никой. ЗАщо драги скотове. Айде моля ви се почвайте главно тях.

    Коментиран от #3

  • 2 ТОДОР СТОЯНОВ

    6 1 Отговор
    СЛУЖИХ В ДЖЕБЕЛ В ПОД.72360 ВВ-ВЪТРЕШНИ ВОЙСКИ ПРЕЗ "ОНИЯ' ГОДИНИ ;-)))- СЕГА МУ ВИКАТ ЖАНДАРМЕРИЯ, ТОГАВА ТЕЗИ ХОРИЦА БЯХА ТОЛКОВА МИЛИ, ТОЛКОВА ХРИСИМИ...СЯ С ТАЯ ДЕМОКРАЦИЯ КВО ИМ СТАНА???ОТНОСНО РИТАНЕТО И СКЪСВАНЕТО НА ПАГОНА...НЕ МИ СЕ ВЯРВА, ПРОСТО ЧЕНГЕТАТА ЧЕСТО СИ ГИ КЪСАТ САМИ ЗА ДА ПОДСИЛЯТ ОСНОВАНИЕТО ЗА ЗАДЪРЖАНЕ, ТЪЙ КАТО НЕ РАЗПОЛАГАТ С ДОСТАТЪЧНО ВЕРБАЛНИ АРГУМЕНТИ И РЕСПЕКТ!ИМА ЛИ МЕДИЦИНСКО ПОЛИЦАЯ???САМО ГЛУПОСТИ...
  • 3 Темидец

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Темида":

    Моля Ви се,а къде забравихте прокурорите и тези клети същества от адвокатурата,нека като ще ги почват господата скотове да няма дискриминация и да почнат с цялата така наречена "РЕФОРМИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА"
  • 4 Патриот

    0 0 Отговор
    Щом е задържан, значи не е тъмнозелен.