Last news in Fakti

11 Октомври, 2017 09:48 3 200 7

Арестуваха висш магистрат и бизнесмен за бракониерство

  • магистрат-
  • бракониерство-
  • арест-
  • иван иванов

Висш магистрат заловен и арестуван за незаконен лов в околностите на село Бохот, Плевенско. Съдията от Ловешкия окръжен съд Иван Иванов беше задържан след нощна акция в гората край Плевен.

Заедно с него е задържан и негов приятел бизнесмен Васил Любчов Василев, съобщи Нова Телевизия.

Двамата са задържани за 24 часа с обвинение за бракониерство. Разследването е и за осуетяването на полицейска проверка.

В автомобила на съдия Иванов са открити бойни карабини, боеприпаси. А той не е имал в себе си разрешително за лов.

В понеделник съдия Иван Иванов е бил освободен от ареста. Оттогава обаче той е в отпуск. Ако се докаже, че има бракониерство, дружината гласува изключване на провинилия се ловец.

А заради нощното ловуване, животните се плашат и се крият, коментира председателят на ловната дружинка в село Бохот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 условна присъда

    34 1 Отговор
    Смятай тоя цървул какви ги върши в съда
  • 2 БОКО

    7 2 Отговор
    Гашоците станаха тв. гирой!Брау Пламба!Брау Бройлер!
  • 3 ЕИШЩКНСВ

    6 1 Отговор
    А МНОГО БЪРКАТ ТЕЗИ КОЙТО НЕ ВИЖДАТ ПРОМЯНАТА И Я КАРАТ ПО СТАРОМУ.НАЙ ХУБАВИТЕ ЛОВНИ ТЕРЕНИ МАКАР И СОБСТВЕННОСТ НА ДРЕБНИ СОБСТВЕННИЦИ СА РАЗДАДЕНИ КАТО
    ЛОВНИ ПОЛЕТА НА КОНЦЕСИИ ЗА ДЕСЕТИЛЕТИЯ НА ОЛИГАРСИТЕ И ТЕ СМЯТАТ ЧЕ ВСИЧКИЯ ДИВЕЧ Е ТЕХЕН ЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО МИНАВА ОТ ТАМ.ТОЕСТ С ГОРСКОТО НАВРЕМЕТО БЕШЕ ЛЕСТНО ЗАЩОТО ТЕ БИЕХА ЗА СЕБЕ СИ НАЙ МНОГО АМА ДИВЕЧА БЕШЕ ДЪРЖАВЕН А СЕГА Е ЧАСТЕН ФАКТИЧЕСКИ.ЗА ТОВА БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ -УМНАТА.НЯМА ПРОШКА АКО СГАЗИШ ЛУКА.
  • 4 Тушибиян

    8 2 Отговор
    Достоен замесник на цацаров ще бъде
  • 5 Гост

    12 1 Отговор
    Не не вярвам служител на държавна институции да ги върши такива неща. Не е възможно просто. Сега съседите ще кажат какъв мил и разумен човек е. Ще се спретне един протест в негова защита. Ще се събере една подписка от авер-колегите и опааа направо шеф на някой съд. Такива ти му работи с 'матреала.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Темидец

    0 0 Отговор
    Магистрат пък висш,брей?Тц тц тц,явно не знаят полицаите,че изчадията от "реформираната съдебна власт"са с имунитет и че съдебната власт е "независима" и са им се набъркали в независимото бракониерство.Е момчета от полицията,внимавайте деее може ли такова беззаконие?Утре и вие може да му паднете на този "независимият Висш магистрат"да ви видя тогава какво ще правите,защото нямате достатъчно пари!