11 Октомври, 2017 10:33 1 919 1

Издирват мистериозно изчезнал млад мъж във Варна

  • издирван-
  • здравко янков

Семейство от Варна издирва безуспешно сина си вече цял месец. Изчезналият е 31-годишен мъж с психично заболяване. Изчезва мистериозно в Морската градина посред бял ден, докато е оставен сам за няколко минути.

От полицията признават, че въпреки издирвателните действия, от мъжа няма никаква следа.

Изчезналият Здравко е болен от параноидна шизофрения и реагира на света по детски. Единствен син на родителите си. На моменти е нормален, в такъв смисъл, че може да се смее, може да разговаря, а в друг момент може и да повишава тон. Не е пригоден към градска среда, към извънградска, както в къщи. Облечен е с фланелка къс ръкав, отгоре риза на квадратчета и с тези кафяви дънки, маратонки сини, кафяви чорапи, обясни пред Нова телевизия Янко Чакъров, баща на изчезналия мъж.

Здравко е висок 186 сантиметра, със светлокестенява коса и кафяви очи. На 11-и септември е обявен за общодържавно издирване, а близките му разпространяват листовки с надежда някой да го разпознае. От полицията уверяват, че многократно са правени обходи в парка. В района няма видеонаблюдение.

Проверяват изоставени сгради, опасни шахти, разпитват скитащи хора.

Всеки, който има информация за изчезналия Здравко или го види някъде, може да сигнализира на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нйк

    0 0 Отговор
    Дано го открият милия цял и невредим1