11 Октомври, 2017 11:37 2 167 5

Полицаят – убиец от Крит набил и душил футболен треньор

  • крит-
  • полицай-
  • побой-
  • убийство-
  • красимир карчев

37-годишният полицай Красимир Карчев, който разстреля мъжа на любовницата си на остров Крит, е разследван и от наши прокурори за побой и нанасяне на телесна повреда.

Производството срещу казанлъшкия униформен се води от прокуратурата в Сливен, съобщи Дир.бг.

Красимир Карчев е разследван, след като в началото на годината се нахвърлил върху футболния треньор от Раднево Динко Славов, бил го и го душил по време на аматьорски мач между отборите на Раднево и "Бузлуджа" от казанлъшкото село Енина. Славов си извадил медицинско и подал жалба.

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова уточни, че първоначално досъдебното производство се е водило срещу неизвестен извършител, но впоследствие прокурорите от Сливен са успели да съберат доказателства, че извършителят е Карчев.

Предстояло следващата седмица полицаят да бъде привикан и да му бъде повдигнато обвинение за побой и нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, но междувременно той разстреля 62-годишния кардиолог Христодулос Каландзаки на остров Крит и бе задържан от гръцката полиция.

"Сега колегите ще преценят последващите си действия, като е възможно да бъде поискана европейска заповед за арест на Карчев. Все пак това е въпрос на преценка на прокуратурата в Сливен", допълни говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Самият потърпевш Динко Славов коментира пред казанлъшката телевизия "Presstv", че полицаят се е опитал да го убие.

"След спорна ситуация, Красимир Карчев се нахвърли срещу мен с думите: „В Енина имам право само аз да говоря на играчите и никой друг“, след което ме хвана за гушата, повали ме на скамейката и се е опита да ме души", обясни Славов.

Треньорът изпаднал в безсъзнание за близо пет минути.

Днес полицаят убиец и съучастницата му Дешка Каландзаки ще бъдат разпитани и гръцкият съд ще определи мерките им за неотклонение. Ако бъдат признати за виновни, двамата може да получат доживотни присъди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дикембе Мутомбо

    5 0 Отговор
    Интересното е, че от заглавията на статиите по темата, разбираме първо какви са били хората по професия. Кардиолог, футболен треньор и полицай...

    Все едно четем бюлетин на бюрото по труда.
  • 3 КУЧЕ

    2 0 Отговор
    СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТОЗИ БОКЛУК КЪДЕТО ПЕТНИ ИМЕТО НА ПОЛИЦИЯТА НЕ ГНИЕ В ЗАТВОРА ДОЛНИЯ БОКЛУК
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 българин

    5 0 Отговор
    За пореден път се чудиш що за държава е нашата. Действащ полицай, който бие и души човек, отначало е "неизвестен извършител", след като става известен вече е късно. Толкова е недосегаем, че си е позволил да отиде на остров Крит и да убие човек, не му пука! Бил е сигурен, че "леката телесна повреда", причинена на футболния съдия, ще му се размине с потупване по рамото. Тук става въпрос за полицай рецидивист, кой знае още колко прикривани на местна почва престъпления има. Според Милен Цветков убийството на лекаря било извършено от "недоимък". Недоимък на какво? На морал, на разум, на професионализъм, на пари?!
    Една жена, наречена акушерка, щеше да убие бебе, делата се влачат вече доста години, присъдата уж е издадена, но дали е влязла в сила не се знае. Защитата яростно оспорва присъдата на детеубийцата. А в случая се касае за акушерка рецидивистка, това не е първият и единствен случай, в който си позволява да малтретира новородено и отново е недосегаема. Българинът е търпелив човек, толкова търпелив, че е на изчезване! Природата ни е прекрасна, винаги, когато пътувам из България, се просълзявам, това е родната ни земя. И в същото време желанието да напусна това място е неудържимо!