Last news in Fakti

14 Октомври, 2017 18:39 1 705 0

Полицията издирва Мануел Николаев

  • мвр-
  • издирва-
  • мануел николаев

 13 – годишното момче напуснало дома си на 13 октомври и оттогава е в неизвестност

Столичното Пето РУ издирва Мануел Пенков Николаев /13г./ от София. Момчето напуснало дома си на 13 октомври около 17.30 часа с велосипед и оттогава е в неизвестност. Това съобщиха от полицията.

Мануел Николаев е висок около 160 см, с тъмнокестенява коса и тъмнокафяви очи. Бил е облечен с тъмно синьо шушляково яке, светло сини дънки и обут с черни обувки. Носел е бежова платнена шапка и тъмно синя раница марка „Пума“ . За последно е бил забелязан в района на магазин „Джъмбо“ в ж.к.“Дружба“.

Умоляват се всички, които имат информация за 13 – годишния, да се обадят на тел.112 или в най-близкото районно управление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА