16 Октомври, 2017 17:16 20 095 6

Дядо от Дупница си взе проститутка в двор на храм, тя му разби главата с камък

  • дядо-
  • проститутка-
  • камък-
  • дупница

Ромка удари с камък по главата 83-годишен мъж от Дупница, защото отказал да й даде повече пари от обещаното за любовни ласки, съобщава struma.bg.

Й. С. обещал на една от ромките, които се навъртат около черквата “Св. Георги Победоносец” в Дупница, 20,00 лв. за услугата. В последния момент жрицата поискала по-голяма сума, но той категорично отказал да плати по-висока цена. Това разярило 24-годишната ромка, тя грабнала камък и го ударила по главата.

Възрастният мъж паднал на земята, ромката бръкнала в джоба на връхната му дреха и задигнала портфейла му със 70 лв. в него. След като се съвзел от удара, Й. С. отишъл да се оплаче в полицията. Бил целият в кръв. Дежурният полицай веднага извикал колегите си, които го закарали в Спешен център. От там с линейка пострадалият е транспортиран в частната болница в Дупница.

След преглед се оказало, че раната на главата на Й. С. е повърхностна. Зашили я с няколко конеца и го пуснали да си ходи. Срещу нападателката е образувано досъдебно производство за побой и грабеж.

Дворът на централния катедрален храм “Св. Георги Победоносец” в Дупница е свърталище на проститутки и травестити и никой не е в състояние да ги прогони от там.

От полицията заявяват, че не могат да ги задържат, тъй като не са извършили престъпление. Архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия Георги Паликарски е вдигнал ръце от тях. Преди време той наби няколко от гастролиращите роми, които се навъртат в двора на черквата, но и боят не помогна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боже опази!

    38 2 Отговор
    Аман от тая напаст! Ще се намери ли някой ден един честен и справедлив човек да я оправи тая държава, бе?!?!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Пламен

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Боже опази!":

    И защо този честен и справедлив човек да го прави? Защото е глупав навярно! Е няма такъв... Хляб и зрелища
  • 3 гдбоп

    6 0 Отговор
    Бой само от това разбират
  • 4 Умност от умен

    2 0 Отговор
    Имаше, Хитлер се казваше
  • 5 Дедото

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боже опази!":

    Те държавата е оправят всеки ден,политиците и на народа явно му харесва.Щом си трае....
  • 6 Али Баба и малко малоумници

    1 0 Отговор
    Е това е сериозен проблем .Най добре се вижда през оптиката.