19 Октомври, 2017 11:26 2 351 2

ГДБОП удари митницата в Малко Търново

  • гдбоп-
  • митница-
  • малко търново

Спецполицаите са започнали акцията призори

Акция на ГДБОП се провежда в Митница Малко Търново.
По неофициална информация операцията е срещу корумпирани митничари от пункта. Спецполицаите са започнали акцията призори.
Все още няма данни за арестувани служители или конкретни подробности за разследваната схема.
Запознати припомнят, че през Митница Малко Търново минава контрабандата на фалшиви марки на дрехи. Те се товарят в Истанбул и Одрин в автобуси и микробуси, които пътуват за Румъния, Молдова, Украйна и Русия.
През последните месеци ГДБОП проведоха няколко показни акции на митниците в Капитан Андреево, Лесово, Варна и Дунав мост. Все още обаче не са внесени конкретни обвинения по проведените операции, твърдят запознати.
Неофициално се говори, че нелегални имигранти се опитват да минат границата, скрити в автобуси. Това ставало срещу заплащане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ат ааааака !!!!

    8 1 Отговор
    Вие открихте Америка. Там Румънските и Молдовски бусове стържат асвалта от натоварена стока.Това го знаят всички шефове на митница Бургас, но 2000$ са си 2000$ на бус.
  • 2 Радо

    2 0 Отговор
    Всеизвестно е, че митниците пълнят черната каса на управляващата партия в момента - която и да е тя....явно въпросната митница не се издължава редовно пред сивия кардинал, който ходи ежеседмично да я разтоварва, или се правяат нещо на ударени, че оборотът бил малко, и съответно крадат повече за себе си без да се отчетат в София..... и затова са я ударили с държавната бухалка ГДПОП.