Last news in Fakti

26 Октомври, 2017 15:55 4 045 5

Постоянен арест за сина на Златистия

  • арест-
  • златистия-
  • йордан златков

30-годишният Йордан Златков стреля безразборно с пистолет в столичния квартал "Лозенец"

Постоянен арест за сина на Златистия - 1

Софийският градски съд потвърди най-тежката мярка за неотклонение - постоянен арест, на Йордан Златев Златков, син на криминално проявения Злати Златев-Златистия, за стрелбата в столичния квартал "Лозенец".

30-годишният Йордан е обвиняем за това, че на 18 октомври тази година след цяла нощ празнуване в заведение в столичния квартал "Лозенец" е хванал законно притежавания пистолет на своя приятел Калоян Арсенов (син на бившия министър на екологията Долорес Арсенова, също присъствал на мястото на събитието), отворил е прозореца и е стрелял във въздуха.

Прокурорът по делото поиска мярката, постановена от Софийски районен съд (СРС) да бъде потвърдена, тъй като действията на Златков са обществено опасни и има опасност да извърши друго престъпление.

“Да стреляш с боен пистолет застрашава живота на гражданите”, напомнят от прокуратурата. След като чу страните СГС потвърди мярката, наложена от СРС и остави Златков в ареста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Темида

    9 0 Отговор
    Мярки, постановления, изказвания, предписания.......важното е само да няма наказание накрая......все пак гарван гарвоно око не вади. А простия народ вече е забравил и за това престъпление както за всички останали (3дни е памета на псевдо "нацията" ако се чудите..................)
  • 2 петно петнов петнистия

    12 1 Отговор
    Утре ще го пуснат, докато застреля някой, после пак ще го пуснат, ако не го пуснат, ще го пуснат преди да го вкарат, за да може да избяга в чужбина, абе жив та*ак.
  • 3 Ай стига бе!

    7 1 Отговор
    По тази логика на нова година половината полицаи трябва да са в панделата.
  • 4 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    ген ген
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.