26 Октомври, 2017 18:38 1 318 1

Пребиха съветничка във Велинград

  • велинград-
  • съветничка-
  • побой

Жената е със счупена челюст и травми

Общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова е била нападната и пребита днес от двама мъже с качулки.

Нападателите пресрещнали Каферинова, докато излизала от поредната сесия на местния парламент и ѝ нанесли побой, докато се опитвала да се качи в колата си, съобщи Дарик радио.

Пострадалата е със счупена челюст и травми по лицето. Съветничката е прегледана в болница, но не е настанена за лечение.

От Областната дирекция на МВР в Пазарджик потвърдиха информацията за побоя. Към момента полицията работи по версията за разчистване на лични сметки, а не свързани с обществената й дейност.

Биячите се издирват.

Екатерина Каферинова, която е общински съветник от 20 години, не за пръв път става жертва на агресия. Точно преди 10 години, през 2007 година, в дома ѝ беше хвърлен коктейл „Молотов“, после беше взривен автомобилът ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не знам

    1 0 Отговор
    Светославке, пиши от коя партия е съветничка. Защо премълчавате Вие журналистите тези теми?