Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 16:00 1 368 2

2 години затвор за младеж, убил приятел при катастрофа във Варна

  • затвор-
  • катастрофа-
  • варна

Преди година Димитър Димитров предизвика тежък пътен инцидент в морската столица

2 години затвор за младеж, убил приятел при катастрофа във Варна - 1

Две години затвор при общ режим и 3 години без шофьорска книжка за 21-годишния Димитър Димитров, предизвикал тежка катастрофа, при която загина приятелят му.

Тежкият инцидент стана на 25 декември 2016 г. Младият шофьор, който взел книжка само два месеца по-рано, взел колата на своя колежка и качил приятели да се разходят. Около 21.30 часа на същия ден компанията пътувала по бул. "Владислав Варненчик", а Димитър решил да се изфука пред приятелите си и стъпил здраво газта. На кръстовището с ул. "Д-р Пискюлиев" видял, че светофарът свети зелено. Увеличил скоростта, но в следващата секунда светнал жълт сигнал, а след това и червен.

Димитър не намалил скоростта и навлязъл в кръстовището. Последвал удар в друг автомобил, който завивал наляво. От сблъсъка колата на Димитър излетяла от пътя и се забила в стълб.

Приятелят му, който пътувал на седалката до него, бил откаран в болница в много тежко състояние и починал от черепно-мозъчна травма, с открито счупване на черепните кости, размачкване и разкъсване на мозъка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    3 0 Отговор
    Да натискаш газта е най-лесното нещо и всеки го може. Само тъпите комплексирани келеши мислят, че са нещо повече по този начин. И за съжаление често с фатален край.
  • 2 Алкохолик

    0 0 Отговор
    А алкохолната проба,как е била?