29 Октомври, 2017 18:24 6 417 10

Връзка: Откритият мъртъв младеж в София нападнал сестрата от "Пирогов"?

  • румяна арнаудова-
  • медицинска сестра-
  • пирогов-
  • нападение-
  • младеж-
  • самоубийство-
  • труп

Информацията бе споделена от говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова

Връзка: Откритият мъртъв младеж в София нападнал сестрата от "Пирогов"? - 1

Откритият вчера в столицата мъртъв младеж най-вероятно е същият човек, който е нападнал медицинска сестра в „Пирогов“. Това съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, цитирана от "Фокус"

„По външни белези и по дрехите лицето най-вероятно е същото, което е причинило телесните наранявания на медицинската сестра в „Пирогов“, посочи Арнаудова. Тя уточни, че Софийската районна прокуратура изяснява причините за настъпилата смърт на младежа, но по данни от извършената аутопсия най-вероятно става въпрос за самоубийство.

„Има предварително заключение от вещите лица. Категорично според тях на този етап се касае за самоубийство. Има типични множество височинни травми и няма каквито и да е данни за насилствено причиняване на смъртта. Така че основната версия, по която се работи е за самоубийство. Събирането на доказателства продължава и в този момент“, уточни тя.

По думите ѝ в случай, че бъде потвърдена самоличността на починалия млад мъж, ще се прекрати разследването, което Софийската районна прокуратура е започнала за причиняване на телесна повреда на медицинската сестра, но ще продължи разследването за причините, които са довели до настъпване на неговата смърт.

„Механизмът, който главният прокурор създаде за бързо и незабавно уведомяване в подобни случаи в болнични заведения сработи и незабавно беше уведомена Районната прокуратура и започнаха спешни действия по издирване на лицето, но за съжаление няколко часа по-късно го открихме починало“, отбеляза още Арнаудова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антисемид

    29 15 Отговор
    Господ си знае работата,а аз си помислих,че е съпругът на медицинската сестра.Един скапан наркоман по-малко,благодарим ти Боже.

    Коментиран от #9

  • 2 БЪЛГАРИН

    18 10 Отговор
    Като няма справедливост от нещастните ни магистрати,има кой да ни я,ама им да им я даде!
  • 3 ДДД

    18 11 Отговор
    така е българите имат страх от закона
    но има едни дето нямат
    при тях работи
    БИИ ДА ТЕ УВАЖАВТ
    но за деиствията им по болниците ги подкрепям
    веднъж ми се наложи спешен център
    (осигурен съм)
    ами чаках 4 часа да ми залепят
    раната на главата за 5 мин
    и ме прередиха сещате се какви
    че били по спешни
    а надали са осигурени ама са много
    та аз имам страх от закона и не го правя
    ама вече като чета такива новини
    потривам доволно ръце
  • 4 Гост

    25 14 Отговор
    Много се радвам, ако е същото тъпо дрогирано к...ле! Повече няма да бие беззащитни жени, поне на тоя свят! Още по- ще се радвам, ако съпругът (примерно) на жената го е самоубил и това се разбере, но не се намерят доказателства!
  • 5 Прометей

    18 0 Отговор
    Колко удобно развитие на нещата
  • 6 Гост

    9 14 Отговор
    Затваряйте случая, самоубииство е! И да не е много важно :)
  • 7 Истината

    3 1 Отговор
    От една страна един наркоман по малко но от друга съболезнования на родителите му може и да са свестни хора.и това момче дето се самоуби може да не изпод....но явно анархията разваля всеки
  • 8 ТЯ Е НАВСЯКЪДЕ И СЕ ПОКРОВИТЕЛСТВА

    8 1 Отговор
    УПОЙВАЩИТЕ ХИМИИ И ТРЕВИ СА НАВСЯКЪДЕ .ДОКОГА ТАЗ ДЕМОКРАЦИЯ ША ТРОВИ И УБИВА НАРОДА.
  • 9 Дали

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Антисемид":

    Момчета , много от обстоятелствата не се знаят.. момчето е прието вързано в Пирогов изведнъж магически се развързва.. А тъхи коментари от порядъка на "Един наркоман по-малко" са напълно излишни... това е човешки живот... а момчето е било дрогирано ,но не е сигурно с какво казват само каквото иска да чуе обществото.. Реално момчето е било спортист , тренирал е редовно бокс и тн.. каква е истината само те си знаят.. но според мен , както и според други хора , включително и бащата , става въпрос за секта ! Това са неща които продължават да се случват..

    Коментиран от #10

  • 10 Антисемид

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Дали":

    Може би от сектата е бил приет в токсикологията,а дано,ма на дали?А с какво се друсал този"спортист"на мен лично ми дреме!Дано пребитата жена се оправи а за точно неговия "човешки живот"някакси не ми е мъчно.