30 Октомври, 2017 08:02 2 834 6

Софи Маринова: Някои хора ей така ги пускат, а с мен и Гринго се заяждат

  • гринго-
  • гринго-
  • софи маринова

Ние сме известни

Ромската певица Софи Маринова разкри, че още страда по любимия си Тодор Давидов-Гринго, който повече от месец стои в ареста по подозрение в рекет и заплаха за убийство на айтоски бизнесмен. Последната балада на Софи дори се оказала пророческа. Текстът на „Нямам право на любов“ описва точно жена, която страда по загубената си изгора.
„Гринго беше при мен, а не в ареста, когато започнах да подготвям песента. Той знае много добре и текста, и музиката, така че като излезе, няма да му е непозната. Това ми се пееше в момента. Както казват хората, езикът има сила. Като изпееш нещо и то се случва. Всичките ми любови са изпепеляващи“, коментира Софи пред Нова телевизия.
Както Флагман.бг вече съобщи, защитата на Гринго реши повече да не обжалва мярката му за неотклонение и Давидов може да пропусне големия концерт на любимата си в „Арена Армеец“ в началото декември. Софи призна, че заради подготовката на шоуто не й оставало време да посети Гринго зад решетките и дори няма никаква представа кога ще го пуснат.
„Аз не съм в течение на нещата какво се случва. Той може всеки момент да си дойде и аз да не знам. Аз знам, че Гринго е невинен. Доста ме е яд, че някои хора ей така ги пускат, а с мен и Гринго се заяждат, защото сме известни и работливи. Аз не разбирам за какво той седи в ареста“, коментира ромският славей.
В същото време тя беше категорична, че дори мъжът на сърцето й да се окаже виновен, тя ще продължи да го обича.
„Всичко стана много бързо, но доколкото знам от адвокатите, Гринго и другият обвинен са приятели, просто се познават от 7-8 години, но аз него не съм го виждала. Един – два пъти отидох на делата и веднъж той се опита да ме гушне, да ме пипне и те се скараха, даже по новините го даваха. Още нищо не сме си говорили по тази тема. Когато полицаите дойдоха вкъщи - в Айтос, аз помислих, че е станала грешка. Мислех, че ще отмине, но виж колко време се проточи“, споделя с тъга Софи Маринова.
Припомняме, че Гринго беше закопчан при спецакция в края на септември. Той е обвинен в схема за изнудване на бизнесмена Асен Атанасов – Ариф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извън закона

    16 0 Отговор
    По му прилича Винету не ми мяза на бледоликия Гринго хахаха
  • 2 Гоуст

    11 0 Отговор
    Я да пуснете Джанго. Не виждате ли, че си плаща сметките за вода и ток?
  • 3 розов

    15 0 Отговор
    чета и пускам сълза... каква драма, какъв епос...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 правилно

    1 0 Отговор
    Джанго в окови :)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.