Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 11:23 2 401 2

Запалиха колата на ключов свидетел по съдебно дело

  • генчо николов-
  • наско димов - купъра

Автомобилът на свидетел по знаково дело е бил опожарен в централен столичен квартал. Пламъците са изпепелили напълно фолксвагена на Генчо Николов, който преди десетина дни призна, че е бил притискан от Наско Димов-Купъра да промени показанията си по делото, което върви срещу него в Специализирания наказателен съд, пише Блиц.

"Купъра ми подаде няколко листа, на които са написани моите нови показания за пред съда, които трябвало да удостоверя пред нотариус. Срещу това обеща да ми даде 10 000 евро. Трябвало да се откажа от досегашните си показания и да поддържам новите. Беше категоричен, че ако откажа ще се справи по друг начин с мен", заяви наскоро Генчо Николов в интервю за столичен седмичник.

По случая със запалената кола на свидетеля започна разследване, което трябва да достигне до извършителя на злодеянието.

Автомобилът е напълно изпепелен, а огнените езици са унищожили и интериора му.

Показанията на Николов станаха причина прокуратурата да поиска промяна в мярката за неотклонение на подсъдимия Наско Купъра. Съдът уважи частично мотивите на държавното обвинение и постанови парична гаранция от 20 000 лева. Прокурорите обаче ще настояват пред Апелативния съд той да бъде задържан постоянно в следствения арест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 SSS

    0 0 Отговор
    Будала, вземи му 10000 евро, купи си пушка с тях и го отстреяй, поредната гнида, която няма работа в България.