6 Ноември, 2017 15:13 1 596 4

Хванаха ало измамник след поредния му удар

  • ало измамник-
  • бургас-
  • полиция

Направил е пълни самопризнания и е описал механизма на извършеното деяние

Задържан е участник в телефонна измама за сумата от 1 979 лв. и златни накити, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Бургас.

Престъпникът е разкрит от криминалистите в Бургас след извършена спрямо 72-годишен бургазлия от к-с „Изгрев” телефонна измама за сумата от 1 979 лв. и златни накити по класическата схема „оказване на съдействие на полицията при задържане на телефонни измамници”. Парите накитите били поставени в найлонов плик и хвърлени през терасата на дома на бургазлията.

Полицията е установила самоличността на измамникът. Това е 30-годишният с инициали Б.А. от село Арбанаси, област Велико Търново. Той е задържан за срок от 24 часа. Направил е пълни самопризнания и е описал механизма на извършеното деяние.

Работата по цялостно документиране на случая продължава от служители на Пето Районно управление „Полиция” – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ???

    12 0 Отговор
    Тоя е някакво бушонче ! Що не хванат мазните м...ли тартори на групите ? ??
  • 2 Ало

    4 0 Отговор
    Пишете да се знае- циганим+нрграмотен- нобразован, с 10 дела на гърба-6тона медна тел зад г.за! Гласувал редовно, безработен, но Оная адвокатката Радост-с радост ще го защити, или болен м...ла ша изкара! Амин!Язък за България-какви цигани отгледа!
  • 3 ЯИзкарайГаноГоведата Говедата

    3 0 Отговор
    Я виж какви живеят в Арбанаси! Измамници-олигарси!
  • 4 Колю

    0 0 Отговор
    Да им се "Оперира " или парализира езика. Изнасилвачите - кастрация +затвора и т.н. по точките от НК. Крадците и убийците в затвора ,но без пръсти на ръцете ,да няма с какво да убива и краде. Продажните проводници на подкупи ,адвокатите, да ги хранят с банкноти по 2 лв всеки ден без друга храна поне един месец белким се наядат и затъкнат най-после. По 10 хартийки на едине.