Last news in Fakti

6 Ноември, 2017 16:36 3 163 6

Хванаха крадец на гориво от бензиностанция

  • младеж-
  • арест-
  • белезници-
  • гориво

Материалите по случая са изпратени в районната прокуратура в Пирдоп

Полицаи от РУ- Пирдоп установиха пазарджиклия, напуснал бензиностанция, без да заплати зареденото гориво, съобщават от полицията.

Работата по случая започнала след подаден сигнал от служител на бензиностанция в Пирдоп за водач, заредил гориво за сумата от 20 лева и напуснал с обещанието да го заплати до края на деня, което в крайна сметка не изпълнил.

В хода на проведените оперативно- издирвателни действия служителите на реда установили самоличността на извършителя- криминално проявен и осъждан мъж от Пазарджик, който впоследствие възстановил дължимата сума. Материалите по случая са изпратени в районната прокуратура в Пирдоп с мнение за прилагане разпоредбите на чл. 218Б от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Йоцо

    24 0 Отговор
    Аууууу, браво. Ето с такива разкрити престъпления се вдига процента на разкриваемост на престъпленията. Я да кажат от полицията колко противозаконни отнемания на автомобили разкриха тази година ...
  • 2 Крадеца на семки

    16 1 Отговор
    Абе кво ни занимавате с някви смешни 10 литра бензин ? Кокошкарска статия му викам на това ! Аман вече
  • 3 Патриот

    17 1 Отговор
    За 20лв доживот, а за КТБ на никой не му се занимава.
    Защо ли?
    Равенство, справедливост и европейски ценности!!!

    Коментиран от #5

  • 4 Гост

    2 1 Отговор
    Въпроса е какво ще му направят като го хванат, той вече е регистриран, ще му бройкат ли или ще има последствия?
  • 5 Иван

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Патриот":

    Всичко разбирам, но защо намеси европейските ценности? Я пробвай в Германия, Франция или Испания. Тук прокуратурата посреща руският главен прокурор, затова и резултатите са ни такива
  • 6 незнайко

    0 0 Отговор
    Като е възстановена сумата, защо е написана тази статия. Бензинджията е имал уговорката да му платят после !!! Защо се е съгласил ???