Last news in Fakti

7 Ноември, 2017 10:21 1 581 5

Родители пратиха децата си на излет, намериха ги в ареста

  • деца-
  • дрога-
  • излет

Родители на дилъри на дрога от Самоков се озоваха пред полицейското управление в Петрич в очакване да пуснат децата им, които са задържани с полицейска заповед до 24 часа. Пристигналите на място родственици на арестуваните младежи се бяха събрали в близост до полицейското управление в очакване на новини, съобщи struma.bg.

По-късно се разбра, че арестуваните остават зад решетките до произнасянето на съда. Всички те са с мярка за задържане до 24 часа, наложена от полицията. Районна прокуратура обаче е счела, че те остават в ареста за още 24 часа. След това ще се гледат мерките им за неотклонение, които вероятно ще са свързани с най-тежката – „задържане под арест”.

Около 21.15 часа на ул. „Цар Самуил” в Петрич е направена проверка на автомобил „Опел Астра“, управляван от 20-годишен младеж от Самоков, и е установено, че него пътуват още три лица – две момчета и едно момиче, всички от Самоков. В колата са намерени три грама амфетамини и около 209 г канабис. С техническо средство е установено, че шофьорът на колата е бил употребил наркотични вещества. Работата продължава.

Семействата на задържаните младежи дадоха показания пред следствените органи и след това отпътуваха за родното си място. По думите им децата им споделили, че отиват на излет до местността Рупите, за да разгледат комплекса на пророчицата баба Ванга, така че и те са били изненадани неприятно, след като рожбите им се оказали в ареста, и то за дрога.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АК 47

    8 0 Отговор
    Какви младежи бе,тия смотани компири,накомани...

    Коментиран от #2

  • 2 МАК

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "АК 47":

    Младежи повредени от великото Съвремие!!!
  • 3 гуньо простия

    0 1 Отговор
    Бих пинал един секс он дъ бич, бих слезнал надоле до Петрич....
  • 4 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    В тези времена и родител да си, не е лесно !!

    Коментиран от #5

  • 5 Херкулес

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шаран БГ":

    Перикъл е живял преди повече от две хиляди години, но на стари години е изказал почти същата сентенция: "Какви времена настъпиха?! Днес децата не уважават родителите."
    Само начините за разочароване са различни.
    Различават се с повече от две хиляди години.