8 Ноември, 2017 14:29 2 150 4

Задържаха полицай за кражба на яке от мол

  • полицаи-
  • полицай-
  • кражба-
  • сеч-
  • дърва

Друг служител на реда пък е арестуван заради незаконна сеч

Полицай е бил арестуван, след като се опитал да открадне марково яке от столичен мол. Tова заяви зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, който участва в отбелязването на празника на полицията.

Инцидентът е станал в мола на „Цароградско шосе”. bTV научи, че най-вероятно служителят на реда е бил следен във връзка с друга дейност.

Друг полицай пък е арестуван заради незаконна сеч.

„Обидно ми е на празника, но от 47 000 души в системата, разбира се, че има и гнили ябълки”, призна Балабанов.

„Хората се изкушават, променят манталитета си, но ние, за разлика от другите ведомства, не го крием, а го показваме, за да действа възпитаващо и дисциплиниращо, пък и гражданите да знаят, че се борим с вътрешната корупция с всички сили и средства”, каза още зам.-министърът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калин павлов ореш бивш полицай

    6 3 Отговор
    Сега да спомена на мен също ми скроиха шапка и ме уволниха за кражба на камани който съм взел от сервиз ексел несъм ги откраднал просто мислех че са изхвърлени и ето вече съм извън редиците на мвр по принцип не си струва но аз бях горе на горна студена на пътя там имаше жътва изкарваха се мангизи и така успех на колегите които ме предадоха успех село село село поне сега хапвам и пийвам магарешко и суджуци

    Коментиран от #3

  • 2 Будалата

    13 0 Отговор
    Родната ПОЛИЦИЯ ни пази. Да им е честито.
  • 3 Лост

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Калин павлов ореш бивш полицай":

    Ти пък питай бе, кат ти кажат, че са изхвърлени- вземай! Шапка му скроили! Сам си си я скроил.
  • 4 Krasimir Velchev

    10 0 Отговор
    До коментар #1.Ти си си бил точно за български полицай.Нищо не пречи,да кандидатстваш там за работа пак.Около 5- 6 изречения си ги обединил в едно.Хич ,не ти отбира главата от правопис и граматика.Нали навремето божем имаше средно училище за милиционери в Пазарджик.Не знам,дали още съществува.Искате да вземате заплати по-големи от професорските а имате мозък само,колкото да пазите равновесие.