Last news in Fakti

9 Ноември, 2017 15:02 5 078 7

Мъж преби до смърт 18-годишната си приятелка, родила преди 10 дни

  • убийство-
  • жена-
  • раждане

Само за няколко часа под ръководството на Окръжната прокуратура във Варна служители на ОД на МВР са разкрили извършителя на убийство на млада жена. За срок до 72 часа с постановление на дежурен прокурор в Окръжната прокуратура е задържан 22-годишният Красимир А., който живеел на семейни начала с убитата. Срещу него е повдигнато обвинение за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост.

Преди два дни в жилище в кв. „Аспарухово“ бил открит трупът на 18-годишна жена, родила преди 10 дни. Първоначално случаят бил докладван на Районната прокуратура във Варна, но при извършената вчера аутопсия били установени множество наранявания в областта на главата и тялото, довели до смъртта на младата жена.

Веднага случаят бил докладван на Окръжната прокуратура във Варна, като незабавно бил разпореден допълнителен оглед на местопроизшествието и назначени съдебни експертизи.

В резултат на предприетите оперативно-издирвателни и действия по разследването от служители на ОД на МВР във Варна под ръководството на Окръжната прокуратура са събрани доказателства за извършителя на тежкото престъпление. Обвиняемият е осъждан за грабежи, като преди няколко месеца излязъл от затвора.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо извършителя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 един

    19 2 Отговор
    Понастоящем престъпниците не само у нас, а навсякъде по света биват задържани и освобождавани, за да вършат престъпленията си дела, няма убиец или крадец, който след като бъде освободен да не пристъпи към рецидив. С много малко изключения. За жертвите няма статистика, но ако се направи, ще се види, че никак не са малко. Смъртната присъда е забранена, превъзпитават ги! Предполагам, че това е така с цел регулиране броя на хората на планетата. Затова убийците биват пазени, освобождавани и толкова се грижат за тях. Престъпниците регулират броя на хората на планетата. За мен няма друго обяснение. Просто са необходими.
  • 3 Azazel

    4 4 Отговор
    Ами, в статията прозира и мотивът - убиецът до преди няколко месеца е бил в затвора, а жената е родила преди 10 дни... Значи, 10 дни - 9 месеца... Когато е заченала, мъжът ѝ е бил в затвора... Даже не е нужно да е родила мулатче, да речем, за да се досети човек...

    Коментиран от #4

  • 4 Нежен любовник с оправдания

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Azazel":

    Абе цялата Ви Религия се държи на непорочното зачатие от ОМЪЖЕНА жена, защо не вярвате, че е възможно, когато се случи?!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 fghd

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Нежен любовник с оправдания":

    a tvoita religia na kakvo se darji,mohamed i negovia prorok ali i baba mu....
  • 6 Azazel

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Нежен любовник с оправдания":

    Хаха, сори, не съм особено религиозен и затова не се бях замислил, че тук може да е такъв случая... :D
  • 7 Жена

    0 0 Отговор
    Абе, аз ли не мога да броя или вие? Едно бебе се износва за 9 месеца, а може да се роди и седмаче. Мъжът е на свобода от 10 месеца. Къде тук е загатната???