13 Ноември, 2017 12:00 3 410 6

Циганета обраха бензиностанция във Враца

  • бензиностанция-
  • враца-
  • лотарийни билети

Момчетата са успели да задигнат 26 лотарийни билета

Циганета обраха бензиностанция във Враца - 1

Циганчета са обрали бензиностанция във Враца, съобщи BulNews.bg.

Малко преди обяд две 12-годишни момчета от ромски произход влезли в бензиностанция „Петрол“ на площад Руски и поискали от продавачката да им оедри 10 лева на стотинки. Докато продавачката се била навела да брои монетите, едното момче бързо дръпнало тесте с лотарийни билети и ги подало на другото, което сръчно ги прибрало под якето си и излязло от обекта.

В момента, в който жената подавала 10-тачката на другото момче, се усетила, че става нещо нередно, защото то бързало да догони приятеля си. Хлапето дръпнало парите и побягнало по улицата. Продавачката се опитала да настигне и залови момчетата, но не успяла.

След като крадливите момчета избягали жената се обадила в полицията. Униформените веднага започнали разследване и издирване на малолетните крадци. Оказало се, че момчетата са успели да задигнат 26 лотарийни билета, които имат застраховка и няма да бъдат удържани от заплатата на продавачката.

Жената разказа, че децата са се държали хладнокръвно и докато извършвали кражбата гледали право в камерата в обекта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jiji

    1 8 Отговор
    Малеееее,какъв обир. Трябва да е намеси и НСБОБ. Да се хванат и да се наложи целия суров закон на държавата.. Това е новина №1.
    Ето защо държавата куца..

    Коментиран от #2

  • 2 ИИН

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "jiji":

    куца защото м....стите си правят каквото си поискат !
  • 3 OMG WTF

    17 0 Отговор
    Гнусните цигани на сапун!!! 👿
  • 4 сойкаПрисмехулка

    14 0 Отговор
    Като знам колко се печели от тия билетчета, то тия чавета не са извършили кражба, а са работили в услуга на народа, изтегляйки ги от търговската мрежа, за да не си хвърли парите на вятъра някоя заблудена душа.
  • 5 Роман дизел

    6 3 Отговор
    Като обират бензиностанции са айдуци ,като обират мандри - партизани.
  • 6 МАРИЯ

    1 0 Отговор
    А обществото плаща социални помощи на майката за да отглежда тези бъдещи престъпници.