14 Ноември, 2017 14:51 2 082 0

Дете простреля 16-годишна с въздушна пушка в Монтанско

  • въздушна пушка-
  • монтанско-
  • долно белотинци

Нараняванията на момичето от село Долно Белотинци не са сериозни

Дете простреля 16-годишна с въздушна пушка в Монтанско - 1

Непълнолетно момиче е било простреляно с въздушна пушка в село Долно Белотинци, Монтанско.

Сигналът за инцидента е получен вчера около 16.15 часа в участък „Огоста” на Районно управление „Полиция” – Монтана. След проведената проверка униформените установили, че 14-годишно момче от същото село при игра с пушка, с неустановена марка и модел, я насочва срещу гърдите на 16-годишното момиче и от непосредствена близост произвежда изстрел. Проектилът е преминал през дрехите на девойката и ѝ е нанесъл повърхностно нараняване в областта под лявата ключица.

След преглед в медицинско заведение е установено, че няма външен обект в тялото на пострадалото момиче. Пушката е предадена от майката на момчето. По случая е образувана преписка в Районно управление „Полиция” – Монтана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА