16 Ноември, 2017 20:02 16 799 9

Пак екшън в Галиче

  • екшън-
  • побой-
  • галиче

Получен е сигнал от 55-годишен жител на селото за нанесен му побой от полицай

Поредният скандален случай се е разиграл в размирното село Галиче, научи BulNews.bg.

Полицейски служител е бил нападнат вчера от местен мъж, докато му връчвал призовка.

В полицията обаче първоначално към 16,40 часа е получен сигнал от 55-годишен жител на село Галиче за нанесен му побой от полицай в дома му.

По време на разговора е получено обаждане и от младши полицейски инспектор, който съобщил, че при връчването на призовка на 55-годишен от селото е бил нападнат от него.

При първоначално извършената проверка е установено, че същия ден екип от двама полицаи посетил адреса за връчване на призовка на мъжа, който при появата им отправил псувни и нанесъл удар по врата на единия полицай.

При опита да го удари втори път, мъжът паднал и ударил главата си, прегледан е на място от пристигналия екип на Спешна помощ - Бяла Слатина, но отказал да бъде отведен за лечение.

Приведен е в РУ - Бяла Слатина и предаден на прокурор за изясняване на случая. Започнато е бързо полицейско производство, работата по изясняването на всички обстоятелства около инцидента продължава под наблюдението на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    36 10 Отговор
    Отново баналната история с "нападнат" полицай и неговия колега свидетел. На тази Територия накрая ще останат само полицаи и прокурори и ще продължават да борят вечно намалящата престъпност и ... контрабандата разбира се. И така до пълен еквилибриум с тук таме избуяваща "стабилност".
  • 2 Кавал

    28 4 Отговор
    ...хахаха...паднал и си ударил главата
  • 3 Голям прос

    26 2 Отговор
    Това, че е паднал е по-добре. Ако беше в САЩ например, можеше и да е гръмнат.
  • 4 Бадалогера

    18 1 Отговор
    ДЪРЖАВАТА ТОЛЕРИРА ЧОКОВ В ГАЛИЧЕ И ТАМ ВСИЧКО Е ПОКВАРЕНО НА НИВОТО НА ЧОКОВИЯТ МАНТАЛИТЕТ - "0", КЪДЕТО ИМА ЧОКОВЦИ НА ВЛАСТ ВИНАГИ СТАВА ТАКА, ПОСЛЕ 100 ГОДИНИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ИЗВРАЩЕНИЯТА
  • 5 Ядеитн

    12 3 Отговор
    Я тоя бабаит да са пробваше едно време да удари милиционер - боя щеше да е на умиране, и то ако има късмет да не го застрелят на място.
    Изчезна СТРАХА и УВАЖЕНИЕТО към основни за държавата инстанции. Тука не говоря за справедливост, кой крив, кой прав... съд си има за тая работа. Дорде на полиця не започне да се отговаря само с "Тъй вярно, гражданино началник!" нема да се оправим. СТРАХ, УВАЖЕНИЕ и ДИСЦИПЛИНА са нужни на народа.

    Коментиран от #9

  • 6 Реалист

    8 0 Отговор
    Дааааа, на главата на всеки полицай по един видеорегистратор - удароустойчив и плюнкоустойчив. С предаване на данните в реално време - "ЕКШЪН ТВ". Ще е най-гледаната тв в България.
  • 7 Пенчо Кубадински

    7 0 Отговор
    Пускам танковете в Галиче и решавам проблема окончателно. Иначе ми хареса че е падна преди да нанесе втори удар и си ударил главата. Одобрявам.
  • 8 Гост

    0 0 Отговор
    Нямат права ченгетата.ЯКО КЮТЕК както едно време да видим дали другия път ще се прави на интересен.Да му лепнат 2-3 години за посегателство върху полицаи.
  • 9 БАЙ МИЛЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ядеитн":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ....ИМАШЕ ДЪРЖАВА ПРИ БАЙ ТОШО.....