22 Ноември, 2017 03:30 2 075 4

Заловиха бракониери с коза в багажника

  • бракониери-
  • коза

Двама контрабандисти бяха арестувани от полицията в Банско снощи. Автомобилът им бил спрян за проверка, тъй като предизвикали съмнение у полицаите.

При обиск в колата са намерени две незаконни пушки, едната от които е преправяна.

В багажника е открита и убита дива коза, пише struma.com.

Двамата ловци са задържани до изясняване на случая, ще съобщим подробности около акцията. В момента ловът е в разгара си и полицията е на крак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъка

    7 0 Отговор
    Контрабандисти , бракониери, ловци ???? Последно какви са?
  • 2 Шопа

    8 0 Отговор
    Накрая ще излязат обикновени туристи разхождали се в гората а козата като ги зърнала и се скрила в багажника.
  • 3 The TRAPPER

    0 0 Отговор
    Две незаконни пушки ? Става интересно. Преди време четох че една женица спала с пушка под леглото от страх и я тикнали вътре 1 година. Я да видим сега ... М/у другото аз не спя с пушка , - а с жената. А тя е ДЗВЕР.
  • 4 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Между "коза" и "дива коза" разлика - Балкан ! А бе Мартине, не Ви ли омръзна да Ви попържат или така Ви е хубаво ?
    Прочитам заглавието и си викам - кой ли сиромах е изгорял? Тези като са браконерствали, нищо не са ударили, напъхали са козата в багажника и...газ. Викам си - браво на полицията, спасили са козата! Пък то.... пак хайдутлук, ама на по-високо ниво.....