Last news in Fakti

22 Ноември, 2017 17:50 1 695 5

Затвор за рецидивист, изнасилил жена с церебрална парализа

  • рецидивист-
  • изнасилване-
  • присъда-
  • селановци

55-годишният изверг е осъден да лежи 8 години при "строг" режим

Затвор за рецидивист, изнасилил жена с церебрална парализа - 1
Снимка: Shutterstock

55-годишен рецидивист получи поредната си присъда за изнасилване. Съдът призна за виновен В. Гулевски за това, че е изнасилил млада жена, страдаща от детска церебрална парализа, в село Селановци, Врачанско.

Престъплението било извършено в следобеда на 17.01.2015 г. Пострадалата К.К. била сама в дома си в с. Селановци. Двадесет и пет годишната, страдаща от детска церебрална парализа, е освидетелствана с експертно решение от ТЕЛК с 84% нетрудоспособност.

Към 18:20 ч. в дома ѝ дошъл В. Гулевски, под предлог, че търси майка ѝ във връзка с уговорка за продажба на мобилен телефон. Мъжът носел две бутилки с вино, пиел от едната и пушел. Жената се обадила на майка си и я информирала, че Гулевски я чака, след което му споделила, че иска да напусне дома им, тъй като се притеснила от поведението му.

Въпреки, че отвърнал на К.К., че ще си ходи, мъжът издърпал телефона от ръката ѝ, изгасил осветлението в стаята и ѝ наредил да седне на леглото, заплашвайки я. Пострадалата започнала да се дърпа, но поради здравословните си проблеми не могла да се пребори с насилника, който я повалил на леглото. Той удрял жената по главата и по гърба, като се озлобявал още повече от нейната съпротива. Гулевски успял да я съблече и въпреки опитите на пострадалата да го избута, осъществил насилствен полов акт с нея.

В един момент К.К. успяла да избяга навън и се обадила на майка си, разказвайки ѝ за случилото се.

За извършеното от него престъпление Гулевски е осъден на осем години „лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване.

Подсъдимият е многократно осъждан за изнасилвания, сводничество и кражби. Понастоящем изтърпява шестгодишна присъда по предходни осъждания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OUT OF HERE

    24 0 Отговор
    Добре де, защо няма смъртно наказание, дайте ми само една причина тая утрепка да съществува. Що за бoклук трябва да си за направиш това ...
  • 2 321

    21 0 Отговор
    Просто трябва да има и наказание за съдията, който го е пуснал да обикаля на свобода. Тогава ще има само максимални присъди за такива рискови и деградирали индивиди.
  • 3 Vasik Atanasova

    9 0 Отговор
    това е адски гадно нещо
    едвам го прочетох
    и не знам какво да пиша
    за този трябва смърт
    такива не трябва да живеят
  • 4 Възмутен

    6 0 Отговор
    Време е пребиваващите в местата за лишаване от свобода да се самосезират и да му спретнат справедлив процес и заслужено смъртно наказание. В затвора честно стават "инциденти".
  • 5 ЛОЩ

    1 0 Отговор
    +++++Понастоящем изтърпява шестгодишна присъда по предходни осъждания++++++++++
    Дано съдията който е виновен, че този е на свобода с присъда (те пак, че са го осъдили)....та дано на съдията децата, внуците му изпитат подобно престъпление самите те.