Last news in Fakti

25 Ноември, 2017 16:26 13 149 10

Касапинът от "Хиподрума" застрелял Борислав заради бившата си

  • застрелян-
  • гараж-
  • хиподрума-
  • борислав бърдаров

Бърдаров завел дело срещу убиеца си, но не дочакал съдебното решение

Касапинът на столичния квартал "Хиподрума", който застреля ключаря авиомоделист Борислав Бърдаров и му преряза гърлото, е затънал в дългове за парно, пише "Телеграф".

Ясен Сабах Хедеяр два пъти е търсен от служители на "Топлофикация София" през август и октомври за просрочени задължения от 741,71 лева.

В миналото 46-годишният Ясен имал собствен бизнес. До 2012 година въртял магазин през фирмата си "Фламинго", а след като затворил, започнал да се занимава със застраховки и имал собствен офис в кв. "Красно село".

"Спираха коли пред блока, на които им лепеше стикери. Много добър човек, изключително грижовен баща, винаги поздравяваше. Направо не можем да повярваме, че той е задържан за подобно нещо", коментираха съседи на Ясен от ул. "Пирински проход".

Допреди 3 - 4 години Ясен живеел щастливо със съпругата си Росица и малката им дъщеря. От 7 март 2015 година е последната снимка във "Фейсбука" на тримата. След това жената поискала развод, защото срещнала авиомоделиста ключар Бърдаров.

Горе-долу по същото време той поискал развод от тогавашната си съпруга, от която има син на около 20 години. Тримата живеели в 18-и блок, само на метри от гаража, в който Борислав беше застрелян във вторник вечерта.

Бившата съпруга на Борето, както го знаят в квартала, приела новината за раздялата, дори имала нов приятел, твърдят съседите. Но за Ясен любовта се превърнала в омраза.

"Неусетно някои хора стават свине. Еволюция или???" са думите, с които Сабах се представя във "Фейсбук" профила си, вероятно насочени към отношенията му с вече бившата му съпруга и Борислав.

Росица не фигурира в листата с приятелите му в социалната мрежа, като се предполага, че я е изтрил, тъй като жената качвала снимки от местата, където ходи с новия си мъж.

Омразата стигнала до саморазправа преди около половин година, когато Хедеяр се сбил с Бърдаров. Последният извадил медицинско и завел дело, твърдят криминалисти, а ревнивецът опитал да се сдобие с документ, че има проблеми с психическото здраве, за да не понесе отговорност.

Борето не дочакал съдебното решение, защото във вторник вечерта Ясен отишъл до блок 144 в кв. "Хиподрума". Отворил вратата на първия гараж зад блока, където Бърдаров правел ключове за автомобили, и почти от упор стрелял 3 пъти. Докато простреляният кървял, извършителят нанесъл фатален удар с нож в шията му и избягал. За минути кръвта на 46-годишния ключар е изтекла.

Куршумите са застигнали Борислав само три дни след рождения му ден на 18 ноември. Във фаталния вторник на тялото му попаднал братовчед му. "Обадил се е и на първата му жена, която беше много разстроена", посочиха съседи.

Живеещите в блок 144 не бяха чули изстрелите, защото спалните им гледат към гаражите,, а около 19:30 часа били пред телевизорите си в хола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпрос

    55 1 Отговор
    Съседите не са чули изстрелите. Ако си доведеш гадже в апартамента, дори и да се криете, дори и на пръсти да стъпвате моментално знае целия блок, а тук изстрелите не ги е чул никой. Нещо не ми се връзва.

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 приятел

    27 1 Отговор
    Ясен изобщо не е бил грижовен баща!!Многократно е гонел жена си Роси,заедно с дъщеря им,защото е закъснявала според него. Тя е взимала детето от училище,което е стояло във фризьорския салон с нея,докато тя свърши работа към 19-19.30 ч и заедно са се прибирали.А " грижовния баща" ги е гонел!!Именно Боби я е виждал по улиците в квартала им и я е прибирал да спи в тях.От съжаление. Те се познават много отдавна.Боби е бил съдружник с мъжа и , и е знаел,че той е идиот и я тормози. Биел я е,гонил я е...многократно..
    Именно Боби се грижеше за дъщеря му през последната 1 година-взеха я с Роси от майката на Ясен от Англия с дрехите на гърба и само.Тук и купиха нови. Ясен дори не я потърси 1 година. Той е подъл и жесток човек. Сега дъщеря му ще трябва да живее сочена и подигравана от съучениците си,заради неговата постъпка. Дали се е замислил за това,отивайки да убие Боби. Той беше прекрасен и добър човек! Винаги готов да помогне! Дори след развода с педишната си жена и плащаше сметките дълго време. Въпреки,че знаеше за любовника и. Беше Прекалено Добър!! ЧОВЕК!! Най-тъжното е,че толкова искаха дете с Роси, и сега няма да го види как расте!! Почивай в мир Боби!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кака Гинка

    11 1 Отговор
    За жалост,човек няма как да се опази от такива кретени влязат ли веднъж в живота му! Късмет е изобщо да не ги срещнеш...
  • 6 9990

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "въпрос":

    Така е глупаците чуват само глупостите
  • 7 The King

    14 0 Отговор
    А защо след като има дело и производство или жалба най-малко не му е иззето оръжието,аааааа!?Отговора е мн прост-защото в Бълхария цари шуробаджанащина,корупция и деградация на личността!
  • 8 ккк

    6 0 Отговор
    Само не разбрах топлофикация какво общо има със случая

    Коментиран от #9

  • 9 А де

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "ккк":

    Дали са му пистолет!
  • 10 Mimi

    3 0 Отговор
    Защо Ясен има такова фамилно име?Мълчание, когато има връзка с цигани или мюсюлмани!Голяма толерантност–няма що!Агресивните друговерци ни избиват безпроблемно.После си търсят "човешките права".