28 Ноември, 2017 10:21 6 121 16

Вижте кои са полицаите от Павликени, крали бензин (ВИДЕО)

  • павликени-
  • полицаи-
  • гориво-
  • кражба

В Павликени при спецакция бяха арестувани четирима полицаи след близо 9-месечно разследване за кражба на служебно гориво от „Господари на ефира“. При ареста бяха иззети служебни автомобили, на които предстои да бъдат направени технически експертизи, както и много документи.

Към момента са задържани четирима полицаи- командирът на отделението Георги Едрев, огнярът Бисер Йорданов, домакинът Ангел Стефанов и началникът на полицейския участък на Сухиндол Румен Стойчев.

Стефанов обаче обясни пред „Господарите“, че бензин никога не е крал, а си е наливал вода от „Пръдливата чешма“. Участниците в добре измислената схема обаче са много повече от арестуваните. Според "Господарите" повече от половината полицаи, които патрулират по улиците, са засичани да си наливат бензин в туби. Ето как се извършва кражбата: Две патрулки отиват на бензиностанция и след като напълнят някакво количество бензин в автомобила, се пълнят пластамасови туби. След това тубите се прибират в багажника ..., стана ясно от излъчения материал по Нова телевизия.

„Държавата ни е на това ниво, че може би едни полицаи в Павликени са принудени да правят това заради малките заплати, които получават. Явно тази схема върви от години, но ние просто получихме сигнал. Тогава организирахме екипите, за да можем да проследим цялата схема. Снимахме в продължение на 10 месеца, за да не кажат, че това е случайно”, заяви в студиото на „Здравей, България”, продуцентът на „Господари на ефира” Джуди Халваджиян. „Те не се крият. Багажникът на автомобила е отворен, докато те си зареждат. Съпругата на този полицай, който отговаря за лимитите, работи като касиерка в бензиностанцията. Именно оттам явно са се ориентирали”, коментира Красимир Луканов, редактор в „Господари на ефира”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СИГУРЕН

    21 0 Отговор
    В едно съм сигурен след като прочетох това! На тия балъци никой наркоман не им плаща такса спокойствие!
  • 2 Няма такава държава

    13 28 Отговор
    До някъде не са виновни полиците, с малките им заплати държавата ги принуждава да крадат но все пак това не ги оправдава.....
  • 3 Гербераси долни

    22 0 Отговор
    В цялата държава е така ,"наши и ваши " неоправдавам никой но повечето бачкатори работим за да оцелява ме ,лошото е че полицейската професия без бензин става неработоспособна и пак си страда ме ние данъкоплатците.
  • 4 ПЪЛНА конфискация

    26 1 Отговор
    Трябва закон за държавния служител, където да е записано , че хванати в корупция държавен служител без значение какъв е кмет, полицай, депутат, министър - подлежи на ПЪЛНА конфискация на имуществото и минимум 5 години КАТОРЖЕН труд !
    да видим тогава кой и как !

    Коментиран от #7

  • 5 Гост

    23 0 Отговор
    Не вярвам това да се случва в "държавата". Ние сме стабилни, а институциите са на ниво и не извършват престъпления. Българите са най-съвестните, най-умните и най-работливите. Другите са балъци и не знаят как да се забавляват.
  • 6 The TRAPPER

    16 0 Отговор
    Нещо не мога да разбера какво става в тази страна , Полицията вместо да арестува престъпници ги закриля и преследва колегите си. Полицаи крадат , военни изнасилват , държавни чиновници-корумпирани , а аз седя у дома и се старая да съм законен и правилен. Вече имам чувството че всички тези са Ок , а аз не съм. Чувствам се много объркан, вече не знам кое е законно и кое не е , кое е правилно и кое не е.
  • 7 пенсия

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "ПЪЛНА конфискация":

    В САЩ им отнемат правото на пенсия на полицаите хванат и в крачка
    Тук може би ще им вдигнат заплатите та по малко да крадат...

    Коментиран от #11

  • 8 стефан

    3 7 Отговор
    ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ИСТИНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА.НЯМА КАК ПРИ МИЗЕРЕН ЛИМИТ НА ПОЛИЦАИСКИТЕ КОЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ ИМ ДА ПРЕБИРАТ ТОЛКОВА ВЕНЗИН.

    Коментиран от #9

  • 9 Мигел

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "стефан":

    А аз предполагам ,че и ти си крадлив полицай и се правиш на утрепан!Лимитите както всички знаем-няма за това са и тези кражби,нагли до безобразие,кой знае колко хора за арестували за кражба,докато тези изроди са крали от всички нас всеки ден!
  • 10 Гост

    9 0 Отговор
    Евала на господари на ефира. Показаха по безспорен начин кои стуктури в държавата са найнагли. Искат увеличение на заплати по два пъти в годината, не работят защото нямало гориво, а те си карали личните коли колко удобно, каква наглост.
    Как може един журналист без бюджет да ги разкрие, а цели структури с огромен бюджет да немогат и да незнаят каво става.
  • 11 Факт

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "пенсия":

    Много правилно си забелязал разликата от българския и американския полицай. Там пенсията е основен мотив за съвестно изпълнение на задълженията докато тук им дават пенсиите посредата на службата плюс заплата и се чудят защо немогат да ги контролират.
  • 12 Снежа

    5 0 Отговор
    Подадох жалба в мвр Аксаково срещу нагъл съсед Полицаите не само че не дойдоха но и докато се прибера онзи вече бе информиран и започна да издевателства Представете си имал връзки но има и но отидох втори път и им показах снимки на което ми бе отговорено че нямат бензин дадойдат Казх им чеще извикам дежурния по град и всичо се оправи намига втора г одина лай..то мълчи и не ме закача прокуратурата също помогна но не знам как намират бензин да идват да ги храни и пои тяхна си работа аз само снимам и чакам да стъпи някой на криво..
  • 13 Тодик

    3 0 Отговор
    Затвор общ режим там ще им познаят задните части и следващите мераклии дето искат да пипат в кацата с меда ще си помислят дали да или не пребивават Българския данъкоплатец.Как да им имаш доверие на куките хванаха тези а колко още има не е истина за корупция да не пиша това е тема без край но това е най малкия проблем по големия проблем е че най големите алкохолици в държавицата ни са въоръжени уточнявам полицаи,горски стражари наследство от комунизма но тогава имаше армия коректив на тая зган .Въпрос на време беше да се изложат жилище на кредит автомобил ,телефон,и други екстри също на кредит ми то за ядене не остана естествено ще крадат но понякога мандалото хлопва и ги очаквам тук в Германия с 9номер лопота да им обадя как се мами нашия народец
  • 14 Sig Sauer P226

    4 0 Отговор
    Не е нужна каторга, нужно е в закона да пише : Държавен служител, уволнен за нарушение, (дали на закона, дали на вътрешния правилник, няма значение), автоматично губи правото си на окигуровки и пенсията си. Така е в любимата ви Америка.

    Не случайно, ако ги съкратят 2-3-4 год. преди пенсия, в един момент грабват пушките и започват да трепят хора по МОЛ-овете и суперите...
  • 15 Пешо

    1 0 Отговор
    Каквито са ни управляващите такава е и полицията. Рибата нали знаете откъде се вмирисва. Според мен трябва изцяло промяна на всичко в тази държава. Започвайки от политиците ни. Ревизия на имуществото, пари, имоти и т.н и като няма обяснение се национализират само така ще се оправим.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.