28 Ноември, 2017 13:59 1 147 1

Ужилиха баба с 5000 лв.

  • баба-
  • измамник-
  • ало измама

Жената увила в черно кожено яке сумата от 4960 лева и го предала на млад мъж, който отишъл до жилището й

Жена на 74 години от Шумен е поредна жертва на измама по познатата схема - търсене на съдействие от полицията за залавяне на телефонни измамници. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Вчера преди обяд на стационарния телефон на жената позвънил мъж, който се представил за полицай. Той й казал, че се провежда акция за залавяне на измамници и я помолили да съдейства като предаде всичките си пари и ценности.

Според указанията на "полиция" до дома й щял да отиде измамник, който униформените щели да проследят и да задържат. Жената увила в черно кожено яке сумата от 4960 лева и го предала на млад мъж, който отишъл до жилището й. Малко по-късно установила, че е измамена и подала сигнал в полицията. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фонзи

    0 1 Отговор
    ДАНС да разследва откъде бабата притежава такава крупна сума и дали не става дума за пране на пари !