29 Ноември, 2017 10:07 917 0

Съдят двама руснаци за убийство на българин в Кипър

  • темида-
  • съд-
  • руснаци-
  • българин

Двама руснаци ще се явят пред съда в Ларнака, заради убийството на българина Даниел Николов в неговия дом, по-рано този месец. Това пишат кипърски медии.

Двамата бяха арестувани след като по-рано полицията намери тялото на Николов, прободено неколкократно с нож. Според властите, единият от руснаците е извършил убийството, докато другият е обвинен в съучастничество.

Николов бе намерен в апартамента си на 17-ти ноември, след като съседи са се оплакали в полицията от неприятна миризма идваща от неговия дом, уточнява новини.бг.

По-старият от арестуваните, Андерей Овсианоков, е признал вината си, заявявайки, че тримата са били в дома на българина, като в един момент Николов е нападнал гостите си с парчета счупено стъкло, а впоследствие и с нож.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА