30 Ноември, 2017 09:34 2 395 0

Труп изплува от Марица

  • пловдив-
  • жена-
  • мъж-
  • труп

Жена почина пред хотел

Жена се строполи и почина пред хотел България, научи TrafficNews.bg.

Хора от ресторанта са станали свидетели на гледката. По думите им, издъхналата жена е скитница, съдейки по облеклото и поведението. Инцидентът е станал минути след 22 часа.

Хора от заведението веднага са повикали полиция и линейка, но медиците само са констатирали смъртта.

За още едно починало лице научи TrafficNews.bg. В петък рибари са се натъкнали на тяло в река Марица, близо до жилищен комплекс в Северен. Веднага е била повикана полиция. С помощта на водолази трупът е бил изваден. Оказало се е, че е на мъж. По време на огледа не са констатирани следи от насилие. Самоличността на удавника остава неизяснена, тъй като в себе си не е носел документи.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА