Last news in Fakti

1 Декември, 2017 15:46 1 878 0

Издирват ексвоенен, заплашил бившата си и приятеля ѝ с убийство

  • ангел георгиев-
  • военен-
  • заплахи

Бившият военен Ангел Георгиев, който преди няколко дни бе арестуван заради това, че превърна в ад живота на бившата си приятелка, изчезна безследно, съобщи Флагман.бг от Съдебната палата.

Днес трябваше да се гледа мярката му за неотклонение на втора инстанция – Бургаският окръжен съд (БОС), но след като му първоначално му е наложен „домашен арест”, 56-годишният бургазлия се е покрил и е обявен за издирване.

Той е обвинен в заплаха за убийство и тормоз от бившото си гадже.

Кошмарът започнал на 19 декември м.г. Тогава бургазлията, който останал да живее в с. Равнец след пенсионирането си, причакал жената пред дома й в кв. "Долно Езерово". В 07:40 ч. сутринта Ангел започнал да крещи срещу смаяната бургазлийка: „Ще те убия, ще те унищожа“. Тази реплика била придружена с канонада от обиди към жената, която изпаднала в ужас при вида на бившия военен. Час и половина по- късно случката се повторила, отново пред дома на А. А.

На 10 март т. г., около 22 ч.. Ангел за пореден път причакал жертвата и приятеля й, атакувайки ги с думите: „Ще ви запаля!, Ще ви заколя!, Ще ви отрежа главата! Ще те убия!, Ще те унищожа! Или ще бъдеш моя или на никого няма да бъдеш!“ Заради тези реплики Ангел е обвинен в закана за убийство, която може да му донесе до 3 години затвор.

Вместо обаче да се кротне след жалбата в полицията, 56-годишният бургазлия се настървил още повече. Кулминацията на зловещия трилър дошла преди броени дни, когато Ангел опитал да отвлече А. А. Той причакал жената на в Северна промишлена зона на ул. „Одрин“, хванал я за дясната ръка, но след като категорично отказала да тръгне с него, я ударил с юмрук в дясното рамо. Ангел опитвал всячески да натика уплашената жена в колата си, като същевременно крещял: „Дай си чантата и телефона! Ти защо пускаш жалби срещу мене! Ти ще бъдеш моя, когато поискам! Тръгвай с мен!“Това обаче привлякло вниманието на минаващи наблизо хора, който веднага се притекли на помощ и отървали А. А. от нападателя й.

Ужасената жена веднага подала сигнал в полицията и Ангел Георгиев е издирен и арестуван за броени часове. Малко след това той се сдобива и с второ обвинение - за принуда. Според закона то също се наказва с до 3 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА