5 Декември, 2017 17:20 2 256 1

Шофьор счупи стъклото на друг, после му го плати и избяга от полицията

  • шофьор-
  • коли-
  • полиция-
  • стъкло

Инцидентът е станал в Бургас

Преписка в Първо Районно управление – Бургас е образувана на база данни, че около 10,45 ч. днес на бургаския булевард „Иван Вазов” между двама водачи на леки автомобили възникнало спречкване, в резултат на което единия от тях е счупил страничното стъкло на автомобила на опонента си.

До идването на полицейския автопатрул водачът платил обезщетение на втория участник в инцидента, който категорично отказал да съдейства на служителите на реда и заявил, че за него случая е приключен.
Въпреки това на база предходно поведение на водача, счупил автомобилното стъкло, в Първо Районно управление – Бургас е образувана преписка, като двамата участници в спречкването ще бъдат извикани за обяснения.

Събраните материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура, като е възможно да се стигне и до задържане на първия водач за хулигански действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vulpes

    17 0 Отговор
    Даже св знае кой го е счупил,но явно вие но незнаете или го криете! Това е Ангел Радичев,който миналата година отби от пътя автобус с пътници и заплаши шофьора с линчуване....