Last news in Fakti

9 Декември, 2017 10:40 1 540 1

Пироман подпали 5 коли в Пловдив

  • кола-
  • палеж-
  • пловдив-
  • коли

По една от колите има следи от запалителна течност

Пет коли са били запалени след 5 часа тази сутрин в район „Северен” в Пловдив. Возилата, сред които има и два луксозни джипа, са били паркирани една до друга пред жилищна кооперация, съобщиха пред Блиц разследващи.

По една от колите има следи от запалителна течност. Явно е правен опит да се запали една кола, а са пламнали и паркираните до нея. Няма преки свидетели на огнения ад, но има хора, които минути след пожара са забелязали как автомобилите горят и са подали сигнал в полицията. Колите са на различни собственици, коментираха пред БЛИЦ разследващи. В момента полицията е на място, извършва оглед и разпитва свидетели. Не е ясно дали в района има камери, които да са заснели извършителите на престъплението. Основна версия, по която се работи, е отмъщение.

Преди седмица хора от кримиконтингента на Пловдив запалиха колата на шефа на затвора Божил Иванов. Подозира се, че поръчката за тази огнена вендета е дадена от бизнесмена Атанас Червенков-Райфъла, който в момента лежи в затвора с 13-годишна присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Firebg

    0 0 Отговор
    Много пиромани станаха!