11 Декември, 2017 12:55 1 756 3

Цветан, който уби баща си в "Столипиново", пак на съд

  • столипиново-
  • отцеубийство-
  • цветан

По тялото на мъжа имало множество прободно-порезни рани

20-годишният Цветан от пловдивския квартал "Столипиново" застава за пореден път пред Окръжния съд. Младежът е обвинен за убийството на баща си, което е извършил по особено мъчителен начин, съобщи "Трафикнюз".

Престъплението е извършено на 22 юни 2017 г., около 1,00 часа, в апартамент на ул. „Ландос“. Там е намерен мъртъв 55-годишният Наско. На място били изпратени полицейски служители, които установили, че по тялото на мъжа имало множество прободно-порезни рани, като близо до трупа е намерен и иззет нож със сиво-синя дръжка, с дължина на острието 15 см.

Установено е, че на 21 юни 2017 г., около 22 часа, обвиняемият Цветан бил заедно със свои близки в дома им на ул. „Ландос“ в Пловдив. Около 22 часа всички легнали да спят, когато в стаята на пострадалия били дъщеря му и Цветан. Към полунощ дъщерята на пострадалия събудила близките си, като им съобщила, че Цветан „ударил с нож баща й“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko 88

    11 0 Отговор
    Нещо не схващам тоя защо не е в затвора за първото убийство? Или законите важат само за нас (наивните глупаци дето си плащат данъците и осигуровките)?Да разбирам ли че сме оставени на заколение?
  • 2 Охааа

    2 0 Отговор
    Тоя трябва да е оргинал българин, как се усмихва, сякаш осъзнава че няма да плащаме помощи за създателя, доволен че е допринесъл нещо за родината си!
  • 3 МАСТАРА

    2 0 Отговор
    ТОЕ Е ЧИСТОКРЪВЕН ЦИГАНИН БРЯ ЧЕ ГНУСЕН И ДОВОЛЕН