Last news in Fakti

20 Декември, 2017 14:51 4 384 4

Синът на известен фолк певец влиза в затвора

  • найден милков-
  • димитър-
  • затвор

Наложиха ефективно наказание от 20 месеца лишаване от свобода и глоба в размер на 10 000 лв. на сина на известния певец Найден Милков - Димитър.

29-годишният бургазлия е признал вината си за общо три престъпления. Едното е за това, че на 1 август 2017 г. в Бургас, без надлежно разрешително, държал в себе си 0,247 грама марихуана. Димитър М. е признал вината си и за това, че държал с цел разпространение метамфетамин и марихуана в апартамент в Бургас на обща стойност 1 017 лв.

Той е признал вината си и за това, че в подблоково пространство, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение прекурсори за производство на наркотични вещества, пише burgas24.bg.

Наложеното ефективно наказание е общо за трите престъпни деяния. Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален "строг" режим в затвор.

Споразумението, което е одобрено от Окръжен съд - Бургас, е окончателно и има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1243

    27 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Той е признал вината си и за това, че в подблоково пространство, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение прекурсори за производство на наркотични вещества.
    -----------------------------------------------------------
    Къде мога да кандидаствам за разрешително да държа прекурсори за синтез на наркотици?

    Коментиран от #4

  • 2 анализатор

    18 0 Отговор
    С такива присъди ли се борят с наркоразпостранението

    Коментиран от #3

  • 3 Гостенин

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "анализатор":

    Не само присъди ,защо вместо да правят споразумения не достигнаха до по големите риби.На всички е ясно защо, въпроса ми е риторичен.По някоя дребна рибка от време на време , а бизнеса да си върви.
  • 4 Кой

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "1243":

    Питай някой с фабрика за лекарства.Тогава може и футболен да ди купиш.