20 Декември, 2017 19:01 1 601 7

Оправдаха магистратски син, хапал полицаи при опит за арест

  • магистрат-
  • син-
  • марк стайков-
  • евгений стайков

Марк Стайков бе спипан през 2015 година с три саксии марихуана

Оправдаха магистратски син, хапал полицаи при опит за арест - 1

Софийският апелативен съд оправда магистратски син, който хапал и удрял полицаи при опит за арест. Марк Стайков бе задържан в началото на 2015 в дома си в столичния квартал „Младост”. При ареста обаче той оказал съпротива, ударил два юмрука в лицето на полицай и ухапал друг по ръката.

След задържането му полицаите открили и 3 саксии с марихуана в апартамента му. В началото на годината Софийския градски съд го призна за виновен и му наложи 2-годишна присъда и 5000 лева глоба за държане на наркотици и причиняване на средна телесна повреда. Днес обаче Апелативният съд го оправда.

Стайков е син на съдия Евгений Стайков от Върховния касационен съд. Именно там днешната му оправдателна присъда може да бъде обжалвана.

Преди месец пък един от пострадалите полицаи – Александър Станев, бе арестуван за разпространение на наркотици и изнудване. Задържан бе и друг полицай – Еджевит Осман, който беше свидетел по делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aham

    0 0 Отговор
    Щом не ги е плющял ще му се размине..3996
  • 2 Голям прос

    9 1 Отговор
    Демокрация в действие.
  • 3 Гарван

    4 0 Отговор
    Гарван гарвану око не вади! Клетите полицаи само ги разиграват и задължават да премълчават и изопачават, и само по поръчка да залавят! За този хапещия, полицаите нямаха ли някой полицай на име Балкан или Вихър, па да го оставят да се нахапе на воля?
  • 4 невярващия

    3 3 Отговор
    ЗАЩО не направите по този сценарий фнлм но поканете Ц ЦАЧЕВА и В РАДЕВ за режисьори.

    Коментиран от #5

  • 5 sscb

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "невярващия":

    А КУРнелия не искаш ли да поканят?
  • 6 Темидец

    1 0 Отговор
    Браво сега тате му на последна инстанция да го оправдае и за бъдещи престъпления,а полицаите да внимават кой арестуват,че виждат какво се случва след безразборни арести с колегите им!
  • 7 Темидец

    2 0 Отговор
    Тъпо е да се политизира този долен и срамен случай,който касае само и единствено "независимата съдебна система"която подчертавам е независима,нереформирана,нечестна,недосегаема и какво ли още "НЕ"