Last news in Fakti

21 Декември, 2017 09:50 15 836 21

Сериен изнасилвач в Пловдив!?

  • изнасилване-
  • пловдив-
  • кючук париж

За втори път младо момиче бе изнасилено в собствената си кола в квартал "Кючук Париж"

21-годишна жена е била изнасилена в собствената ѝ кола в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът е получен снощи около 21:00 часа. Посегателството е извършено на улица "Асен Христофоров" в квартала "Кючук Париж".

Към момента няма заподозрян за тежкото криминално престъпление. Има образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Полицията разпитва свидетели, иззет е биологичен материал.

Почеркът на престъплението съвпада с друго, извършено на 7-ми декември в близка пресечка в същия район. Тогава от полицията споделиха, че потърпевшата е 19-годишно момиче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАСАН

    94 7 Отговор
    Да се въвкде закон за медицинско скопяване на извършител на изнасилване!

    Коментиран от #6, #10, #15, #20

  • 2 Emperorex

    23 32 Отговор
    Преди 10 дена същата новина в същият квартал,май претопляме стара манджа ми се струва.

    Коментиран от #14

  • 3 sursur

    8 17 Отговор
    е как няма да знае кои качва в колата си и кои е изнасилил че е неизвестен
  • 4 Гост

    48 4 Отговор
    До 2: Ако можеше да осмисляш това, което си прочел щеше да разбереш, че в статията се споменава за подобно престъпление случило се в началото на месеца! Ама мисленето не е за всеки!
    До 3: Как ще знаеш кой се качва бе, умник?! В повечето автомобили, като изключиш двигателя, вратите се отключват! Ако в този момент се вмъкне някой в колата ти, как точно ще го знаеш и познаваш! Аман от хора мислещи с анатомичната си част под кръста!

    Коментиран от #18

  • 5 САМАРА

    31 2 Отговор
    Да се скопи и след това да си изяде белите бъбреци сам.
  • 6 гост

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "ХАСАН":

    ако се исмисли начин за някаква химическа кастрация за определен предиод на всички насилници, независимо от вида, мисля че ще има мноооог добър превъзпитаващ и възпиращ ефект. Първо агресията им ще намалее, второ - няма да се множат и трето ще се замислиш ако може да ти отнемат достойнството.
  • 7 Юбряяяяяя

    8 22 Отговор
    Да бе да... Изнасилената си оставила адреса и телефонния номер - харесало и било и иска още!

    Коментиран от #16

  • 8 Росито

    7 12 Отговор
    Да бе, тя си наместила седалката да ѝ е удобно а после била изнасилена, хаха
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Емил

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "ХАСАН":

    Скопяването не помага, защото проблемът е в мозъка! Такъв след скопяване започва да убива.
  • 11 Густо Майна

    5 3 Отговор
    В Пловдив няма квартал Кючук Париж. Това е неформалното наименование на целия (почти) район Южен! В случая гнусното деяние е било извържшено в квартал Южен - съвпадение с името на района. На север е кв. Христо Ботев - юг, а на юг кв. Остромила.
  • 12 Бай ви Дньо

    6 15 Отговор
    Сама едно не ми става ясно как успява да ги изнасили в кола, то намен ми уйасно трудно в тая теснотия и то при полжение, че мацката съдейства и се намества, а не си преставям ако не ми съдейства как да стане това, пък камоли насила да го правиш, когато не само няма да ти съдействат, ами ще се дърпат, мърдат, ритат хапят пищат няма да се овлажнят то направо ума не ми го попбира, та за това аз мисля, че не е изнасилена, а просто след секса, като не са и платили подала жалбичка Е ТЕ ТОВА Е

    Коментиран от #13, #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Кобрата

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Emperorex":

    Ми тогава иди и ти там да ти го зачукат и да видим дали ще си и ти претоплена манджа
    Щот майтап ти се вижда, ама и ти може някой ден да го усетиш кво е да ти загреят "ауспуха" щот има някви и на мъже не отказват, затова не си мисли, че като си мъж и си застрахован...

    Коментиран от #19

  • 15 Грую

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "ХАСАН":

    Може би и преди това да бъде обрязан?
  • 16 поспоко

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Юбряяяяяя":

    Стига си завиждал!
  • 17 дрътлю

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бай ви Дньо":

    Лиги точиш...
  • 18 Emperorex

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Не се прави на умен статията е тотално променена вече познай от кого.Бухал такъв все още мога да чета
  • 19 Emperorex

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Кобрата":

    Не съм казал че е майтап просто се повтаря статията уе смок такъв,но явно се усети авторя и я промени тотално да изглежда като нова новина.Сега сети ли се или не мои се сетиш Смок
  • 20 Белгун

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХАСАН":

    Това, което предлагаш няма да се хареса на БХК и останалите НПО паразити, плямпащи за правата на човека, но забравящи, че подобни животни в човешки вид като тоя изнасилвач не са човеци, а животни. Затова лично предлагам по-хуманен начин на наказание на подобни индивиди. Като се докаже, че е такъв, пуска се в клетката на прайд лъвове в зоопарка, вечер, а може и когато има посетители, като се посочи, че е изявил желание да ощастливи полово женската част от лъвиците и да покаже на лъва как го правят хората! Естественно, след като се пусне за демонстрацията е добре да се затвори вратата след него, за да "не избягат лъвиците и лъва"! Сигурен съм, че това няма да наруши правата на човека, според враговете на човеците в Страстбургския трибунал, а ще им докаже хуманността на Правосъдната система? Аз така бих постъпил, но надупените пред Юробюрокрацията за фуундс Баце и гилдия едва ли ще го сторят? За родните дженералс, на пенсионназаплатъчно стимулче, пък не се и надявам. Но с теб имаме сходно мислене - мразим гадовете....
  • 21 факт

    0 0 Отговор
    РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ВИ ПАЗИ