Last news in Fakti

25 Декември, 2017 19:24 2 631 25

Пияни роми обстрелваха полицаи с керемиди

  • роми-
  • цигани-
  • полицаи

Екшънът се разиграл днес

Пияни роми обстрелваха полицаи с керемиди, камъни и подръчни средства от покрива на къща на ул. „Перла” в бургаския квартал „Горно Езерово”. Екшънът се разиграл следобяд днес, съобщава сайтът „БургасИнфо“.

МВР - служителите пристигнали на мястото след сигнал за силна музика. В квартала дошъл екип на Четвърто управление на МВР, но напрежението ескалирало. Трима роми се качили на покрива на къщата и започнали да хвърлят по униформените, всичко, което им било под ръка. При обстрела в лицето е ранен един полицай. Той е откаран в УМБАЛ Бургас.

Наложило се намесата на допълнителни части на вътрешното министерство. До идването им, полицаите успели да задържат двама от нападателите. Третият се издирва. Самоличността му се изяснява. Информацията съобщи пресслужбата на Областната дирекция на МВР-Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 777

    71 0 Отговор
    Защо не са ги застреляли като кучета на място?!

    Коментиран от #17

  • 2 666666

    62 1 Отговор
    В любимата Америка вече щяха да им ядат жито.
  • 3 Пазарен Либерализатор

    52 0 Отговор
    Защо полицията не са отвърнали с каквото имат? Макаров, РПГ, калашник...

    Коментиран от #13

  • 4 ВИЪ

    57 0 Отговор
    Заглавието трябва да бъде:
    "Полицаи разстреляха пияни роми,защото ги обстрелвали с керемиди".
    Започва разследване защо са били замервани полицаите...
  • 5 Брат ми

    29 9 Отговор
    Родната милиция може само повече пари да иска .Но когато трябва да се свърши някаква работа,изобщо не ги търси.Освен ако не е нещо...наркотици,крадени коли,проституция.

    Коментиран от #14

  • 6 qqqqq

    33 0 Отговор
    Що не пратят пияни полицаи. Милиция му е майката.
  • 7 Гост

    47 6 Отговор
    Питайте тези 240 депутати за правата на полицайте, орязани са от всякъде. Ако питаш тези момчета биха ги отстреляли като дивеч, но м....лите са с повече права от всеки един Българин.
    Стига сте плюли полицайте !

    Коментиран от #8

  • 8 Брат ми

    34 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Ако 100 полицаи гръмнат по един циганин,ще видиш колко бързо дупетатите ще оправят закона.Всеки нормален човек ,ще подкрепи полицията когато вижда ,че те си вършат работата и не ги е страх.
  • 9 Ром - това е напитка !

    22 0 Отговор
    Честита Коледа !
    Предлагам на ония "смели" м...вци да хвърлят по някоя керемидка по депутатите пред събранието . Да видим кого ще повикат за помощ , щом никой няма повече права от циганите .
  • 10 МВР Ентъртеймънт

    23 0 Отговор
    Как може алкохолна напитка ром да е пияна !?!?
    Журналята научете се да се изразявате правилно !
    Полицаите, като ги е страх да стрелят с пистолети по циганите другия път да вземат по една прашка и да отвръщат на стрелбата !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    15 1 Отговор
    Така ще е и по зле ще става . Докато не се разреши притежанието на огнестрелно оръжие на българските граждани ,положението с престъпността няма да се подобри . Оръжието действа възпиращо ,много хора ще се позамислят ще тръгнат ли да правят престъпление , дори и партийната мафия ще стане една мека като памук .
    Но сега беззащитен народ лесно се мачка .
  • 13 Иван

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор":

    Щото аз не съм ченге , пък после да ме изкарат какъвто искат .
  • 14 Борис

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "Брат ми":

    А защо не помислите че можеби законите не им позволяват да си свършат работата?Законите са изфабрикувани така че да пазят твърдия електорад.

    Коментиран от #15

  • 15 Брат ми

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Борис":

    Прочети номер 8 и ще разбереш какво мисля.

    Коментиран от #21

  • 16 народ

    13 0 Отговор
    Докога ще я търпим тази паплач?В тая държава има ли закони?
  • 17 БЯС

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "777":

    Е, а де! Кажи защо!?
  • 18 Голям прос

    11 0 Отговор
    Има начини да се оправят нещата, но не искат да ги оправят. Управляващите които и да са те не искат. Когато и българите излязат с камъни и брадви, ще намерят решение. Колегата е прав - милиция ни трябва
  • 19 Японеца

    4 0 Отговор
    Ако бяха в Америка, веднага да са ги застреляли.
    Ако бяха в Европа, щяха и саксофон да им направят.
  • 20 Поли Кала

    2 1 Отговор
    Стига,бе Полицайте,не могат да стрелят първи,това го знае всеки в БГ и мангустите включително!Друг е въпроса,че за да няма,,такива изпълнения'' да се раздадат на полицайте електрошокови пистолети. Една керемида,и зареждаш,електрошока и са долу,без кой знай какви наранявания.Има и друго,използването на електрошокови пистолети,палки,че дори и мрежи за охрана,е наложително да се озакони,по най-бързия начин,дали с постановление на Бойко,дали комисия, или от Патриарха но трябва да се приеме.Целта все пак,е превенция,не ликвидация на извършителите. Да все още си харесвам Щатските закони, особено за свободно носене на огнестрелно оръжие,но предвид народопсихологията на индивидите населяващи бг,за има няма 5 години,ще станем 2 милиона. Бай Славчо,миньорче от Бобов дол,или Наистина Мето оксиженист в Корабната в Русе,като дръпнат 2 големи,и ходят да търсят сметка от Пешо Краниста,що ги е гледал лошо.Тоест няма начин,да се прилагат едно,към едно законите от САЩ тук,поради манталитет, народопсихологията,ние и сега сме си в дивия запад,пък тогава, сигурно ще има по 300 убийства на ден. Не е решение.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 бай село

    4 0 Отговор
    Брат ми - не 100 полицая да гръмнат по един циганин, а тия 100 полицая трябва да гръмнат малко повече от по двама депутата и тогава да видиш каква правда ще възтържествува . Няма ли депутати , циганите остават без права , а нямат ли права ,няма и цигани! Няма ли цигани ще има мир и демокрация! Дай боже това да стане !

    Коментиран от #23

  • 23 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "бай село":

    Абсолютно си прав всички проблеми се коренят в управлението . Антибългарското , геноцидно , нелигитимно и престъпно управление на политическата мафия от ДС и ЦК на БКП .
  • 24 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Когато се правят сравнения със САЩ, Русия, Канада и най-вече Китай, все ми е пред очите жабата, дето си вири крачето, за да я подковат и нея -- щом подковават вола !!
    Оставете ги тия огромни държави!
    Вижте нашите пишман-управници, които НЕ ИСКАТ тази държава-въшка / в сравнение с горе посочените/ да върви според човешките норми на поведение !
    Те самите са неморални, за това подобни случаи не им правят впечатление, а ние търсим морални решения и постъпки от тях! Защо търсят хиляди млади хора за полицаи?
    Защо има недостиг на медици?
    Къде ни са учителите ?
    За сегашните политици държавни служители са НАП-аджиите,митничарите и самите те ! Другите - кучета ги яли.......
  • 25 гощо

    0 0 Отговор
    На сапуууннн...!!!!!