26 Декември, 2017 16:45 1 676 0

Разбиха фабрика за фалшиви документи в Петрич

  • фалшиви документи-
  • фабрика

Апартамент на втория етаж в блок в ж. к "Самуил" в Петрич, превърнат в малка фабрика за фалшиви документи разбиха полицаите, а собственикът Петър П. бе вкаран в съда.

В жилището на Петър П. ченгетата открили техника предназначена за съставяне на български неистински официални документи, а именно - документи за завършено висше образование, за придобита квалификация, шофьорски книжки и свидетелства за правоспособност.

В момента на проверката от полицейските служители открили диплома издадена на името на италианец, лична карта на мъж от Косово, няколко шофьорски книжки и удостоверения за завършена правоспособнност.

За това деяние съдът наложи наказание на Петър П. "Лишаване от свобода" - 6 месеца. Районният съд отне в полза на държавата техниката, с която Петър П. е осъществявал незаконната дейност. Решението подлежи на обжалване в 15 дневен срок пред Окръжен съд-Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА