28 Декември, 2017 15:41 3 298 6

Убиец се предаде сам на полицията навръх Коледа

  • убиец-
  • убийство-
  • глава-
  • койнаре

43-годишният мъж звъннал в МВР, за да съобщи, че преди месец е умъртвил човек с брадва

Убиец се предаде сам на полицията навръх Коледа - 1
Снимка: Shutterstock

43-годишен мъж от плевенското село Глава се е обадил в полицията навръх Коледа и е поискал да бъде задържан за извършено убийство, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът е подаден в РПУ-Червен бряг на 25 декември. Веднага са изпратени полицейски екипи, пред които 43-годишният мъж заявил, че преди около месец, след скандал, е ударил с брадва по главата 52-годишен мъж от Койнаре, който починал.

Убиецът скрил тялото на жертвата си в канална тръба под пътя на изхода на село Глава. При оглед на посоченото място действително е намерено тяло. При претърсване в дома на извършителя е открито споменатото от мъжа сечиво.

43-годишният е задържан за срок до 24 часа. Уведомен е прокурор от Окръжна прокуратура - Плевен. По случая е образувано досъдебно производство за убийство. Работа по случая продължава разследващ полицай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 3 Отговор
    Безсрамник, на Коледа да вдигне екипите! Цял месец си мълчал, неможа ли да изчакаш още малко? Убил безмилостно човека, не проявил и никаква милост към екипите! Срам!
  • 2 qqqqq

    9 0 Отговор
    Явно е честен човек, немуе издържала съвеста. Определено не е циганин.
  • 3 Красимир Велчев

    5 1 Отговор
    Най-интересното криминално съобщение,което прочитам от години насам.Предал се,при пълен шанс да остане неосъден!Този човек определено има някаква съвест.Много по-рационално,ще бъде вместо да го съдят,да го подложат на психологически и електрофизиологични изследвания.Такива изследвания вече се правят в напредналите страни.Касае се за съвест-нещо ,толкова редко срещано в днешно време.
  • 4 Антиторлак

    4 0 Отговор
    Ей имало и съвести хора при торлаците бре!Хахахахаха
  • 5 Александерсон

    4 1 Отговор
    Що си толкова загубен бе,човек? Ех,тая съвест! Полицаите са толкова тъпи,че немаше да те фанат!

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Александерсон":

    Не е циганин