Last news in Fakti

2 Януари, 2018 19:35 8 968 6

Съдят нападателите на журналиста Стоян Тончев

  • стоян тончев-
  • поморие-
  • побой

Веселин К. и Мартин Д. пребиха Тончев на 14 януари 2016-а в Поморие

Съдят нападателите на журналиста Стоян Тончев - 1
Снимка: Burgas24

Районната прокуратура в Поморие предаде на съд 27-годишния Веселин К., жител на града. Той е подсъдим за това, че на 14.01.2016 г. в Поморие, в близост до сградата на Община Поморие, в качеството му на извършител, в съучастие с неустановено по делото лице (съизвършител) и в съучастие с Мартин Д. (помагач, осигурил средството за извършване на престъплението), удряйки с метален предмет (телескопична палка) в областта на лицето и главата, причинил средна телесна повреда на Стоян Тончев, изразяваща се във фрактура на лицеви кости, което довело до трайно затруднение на речта, като телесната повреда е причинена с особена жестокост. На съд е предаден и 31-годишния Мартин Д.

На 14 януари 2016 година пострадалият се прибирал към дома си пеша. Изведнъж видял маскиран мъж пред себе си, който се затичал към него, като в едната си ръка държал палка, а в другата - нож. Мъжът ударил силно Тончев по лицето с палката. От удара пострадалият паднал назад и ударил главата си в земята. След това видял и втори маскиран мъж. Двамата нападатели нанесли множество удари по лицето и главата на потърпевшия с палката и с друг метален предмет, който пострадалият оприличил на "бокс".

Все пак Тончев успял да стане и побягнал по улицата, крещейки. Малко след това обаче отново бил застигнат от единия нападател, който му нанесъл нови удари с палката по лицето и главата.

Предстои Районният съд в Поморие да назначи дата за провеждане на съдебното заседание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    54 1 Отговор
    С.М.Ъ.Р.Т за тези изроди. България само ще спечели от това. И 1 милион морални щети за родителите им, че са възпитали тези боклуци.
  • 2 Родино

    32 1 Отговор
    А какво е тежка телесна повреда?????
    Без закони,няма држава!
  • 3 ИВо

    21 1 Отговор
    Ако е лека телесна и са неосъждани, ще минат с условна присъда.Пострадалия няма ли си роднини, приятели, някой който да застане зад гърба му?
  • 4 ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ

    15 1 Отговор
    НАЙ-ПОСЛЕ ......
    ДАНО ГИ ОСЪДЯТ ЕФЕКТИВНО ЗА ПО -ДЪЛГО ВРЕМЕ.......
  • 5 Ради Чухлев

    7 1 Отговор
    Считайте, че сценарият на "съдебното производство" вече е ясен! Задкулисието си е свършило работата! Ще станем свидетели на вече отдавна познат...спектакъл. В България ако бяха съдени виновните, нямаше да е най-бедната държава в ЕС.
  • 6 Vasik Atanasova

    8 0 Отговор
    смърт за тези изроди