3 Януари, 2018 11:47 1 702 6

След пожара, задигнаха и въглищата за отопление на сираците на отец Иван

  • отец иван-
  • въглища-
  • приют

Крадците са хванати

След пожара, задигнаха и въглищата за отопление на сираците на отец Иван - 1
Снимка: Shutterstock.com

Втори удар е нанесен срещу сираците на отец Иван в дните около Коледните празници. За него съобщиха днес от Областната дирекция на МВР в Монтана. Сигнал за кражба е подаден на 2 януари в полицейския участък в Якимово. 60-годишна жена от селото, която е домакин във фондация Дом за сираци "Свети Николай" с. Нови хан, се обадила в полицията.

Тя съобщила, че в дните от 25 декември до 2 януари от имот на приюта в с. Якимово са били откраднати около 700 кг въглища. От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия служители на участък Якимово са установили извършителите са мъж и жена от същото село - 37-годишният И.А. и 36-годишната А.М. Те са направили пълни самопризнания. Откраднатите въглища са намерени, иззети и върнати на собственика. По случая е образувано досъдебно производство в участък Якимово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха сега

    18 0 Отговор
    Сигани ?

    Коментиран от #2

  • 2 Иван

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "ха сега":

    А не бе !
  • 3 Гост

    12 0 Отговор
    На сапун !
    Да крадеш от сираци - на 37 г. ?!?!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Колю

    9 1 Отговор
    Не обиждайте циганите ,които са най-последователни и верни в политиката към банкнотите от 50 лв . Може и на дребно ,но често и който даде. Как ще ги бият ? Ми те са най-големите " бизнесмени" сега. Кой помага на инкасаторите от селата да преживяват с тези 1200 лв заплата ? -Ми те . На джоб. А заплатата от останалите дето плащат процентите за "Загуба по преносната мрежа". Щели да ги бият ,да ги съдят и др. работи.Кой ще крепи корупцията ? Катаджиите не вземат от всеки. Квърталния на село ако въобще си е напасъл животните и окосил частното ще се заяде със всеки ,но не и с еди кой си клан щото те общински съветник имат. Те избират кмета на общината ,на селото и осъден за наркотици ,без един работен ден вкл. и баща му е с двуврато черно БМВ и купи къща на три етажа за 70 хил. в центъра до кметството за да прави автомивка , механа и хотелска част с червени светлинки. В механата и двора щели да се правят циганските свадби . Това е един месец след като излезе от затвора. Бизнесмени ей. Това е на 30 метра от кметството и стаята на селския полицай. Интересно къде ще отива водата от автомивката . Ха дано да събори кметството .
  • 6 незнайко

    0 0 Отговор
    Щом са хванали крадците и са върнали откраднатото, защо ни пишат този статия ? Да пишат как ще накажат мангалите защото сигурно са такива !!!