3 Януари, 2018 20:18 2 978 4

Задържаха бургазлия, ударил полицай с керемида

  • керемида-
  • бургас

Мъжът потрошил и патрулка, хвърляйки камъни и тухли по нея

Задържаха бургазлия, ударил полицай с керемида - 1
Снимка: Архив

Районна прокуратура в Бургас задържа за 48 часа 29-годишния Митко Ш. Той е обвинен за това, че на Коледа, около 15:30 ч. в кв. „Горно Езерово“ в града е извършил непристойни действия на обществено място, наред със съпротива срещу полицейски служители, изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред.

Мъжът се държал агресивно, крещял, отправял обидни думи и изрази, блъскал, хвърлял камъни, дървета, парчета тухли и керемиди срещу полицаите. Така Митко Ш. счупил носа на един от униформените, нанасяйки удар в лицето му с керемида. Междувременно той успял да потроши и полицейския лек автомобил Opel, хвърляйки камъни и тухли по него. Нанесените материални щети са на обща стойност от 550 лв.

Предстои (в следващите дни) Районна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за определяне на постоянна мярка „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    5 2 Отговор
    Ако беше тъмнозелен нищо нямаше да му направят. Дори само инициали щяха изпищат в статията.
  • 2 Голям прос

    3 0 Отговор
    Пияна тиква! Един занаят като не го умеят да не го започват.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 пак ли

    2 0 Отговор
    О този покрив в САЩ щяха да го приземят с един куршум...но у нас , тези сигани не ги пипат ,само да има мир,да не ги предизвикваме -нека да слушат музика до зори ,здраве да има и не дай боже да спрем соц.помощи на романо -сигани..тогава ще стане страшно..то вече не поносимо.