Last news in Fakti

4 Януари, 2018 12:30 3 711 3

19-годишната опитала два пъти да внесе хероин в ареста в Търговище

  • хероин-
  • търговище-
  • арест

Младата жена е задържана за 72 часа

19-годишната опитала два пъти да внесе хероин в ареста в Търговище - 1

19-годишната Деница Н., опитала да внесе хероин в ареста в Търговище, е задържана за срок до 72 часа с постановление на прокурор от Окръжната прокуратура в града. Предстои прокуратурата да внесе искане в Търговищкия окръжен съд за определяне мярка за неотклонение задържане под стража, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

На 29 декември 2017 г. Деница отишла в следствения арест, за да занесе храна на задържания за пласиране на фалшиви евробанкноти и държане на хероин и оръжие - Деян Т. При задължителната проверка на пратката в кофичка от айран била открита бяла бучка с тегло 7,334 г, увита в найлон и поставена в презерватив. Направеният тест за наркотици показал, че това е хероин.

Деница била задържана за 24 часа по Закона за МВР и освободена. На 2 януари тя отново пробвала да достави хероин на задържания, за когото обяснила, че е неин приятел. В хранителната пратка отново е намерен наркотик, който също реагирал на хероин. Този път веществото с тегло 3,39 грама било укрито в пакет с козуначени кифли. Деница е задържана за срок до 72 часа.

Общата стойност на намерените и иззети количества хероин е за близо 1300 лева, уточняват от Апелативната прокуратура във Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СвръхАз

    8 3 Отговор
    Да се осъди! Явно не е поправима...
  • 2 копеле

    7 3 Отговор
    Я ще я съдят, направо държавен куршум в тъпата ѝ тиква, както и на приятеля ѝ. Такива не ги жаля и да умират, ако половината ни държава са такива и те да умират....боклуци
  • 3 Дикембе Мутомбо

    0 0 Отговор
    На 19 два пъти, на 20 - четири!